Delfttopic

Ik heb een tijdje in die wijk gewoond, vond het toen medium ok. Maar toen ik er niet meer woonde en op bezoek ging bij vrienden die daar nog wel woonden vond ik het toch wel ongemakkelijk (met name in het donker). Wel een aantal keer nageroepen en wat ongepaste opmerkingen gehad. De hangjongeren die altijd voor de lift zaten mis ik in ieder geval niet. Maar als je daar problemen op gaat zoeken dan liggen ze wel voor het oprapen ja. Al kun je overal wel problemen vinden denk ik als je het opzoekt.

Enige wat er gestolen is was trouwens mijn fiets die ongeveer aan het wegroesten was, dus hoop maar dat de dief er spijt van had :joy:

Hallo Delftenaren :raising_hand_woman: Waar kan ik de lekkerste sushi bestellen?
Hoeft niet per se met allemaal gekke smaken, vooral lekkere tonijn en zalm sushi.

Ik vind Umai erg lekker! Ik weet niet of ze ook aan bezorgen doen.

2 likes

Een aantal vrienden van mij gaan wonen in Blue, maar die hebben beiden een appartement kleiner dan 65m2.

Ik woon zelf in Rijswijk-Buiten wat tegen Delft aan ligt (echt 500m buiten het bord Delft) en daar kon je een jaar geleden wel appartementen vinden die aan je eisen voldoen, geen idee hoe het nu is. Binnen 10 minuten fietsen zit ik in centrum Delft trouwens, er zijn wijken in Delft die verder fietsen zijn naar de binnenstad :blush:

Ja heb ik ook naar gekeken maar ik studeer nog een half jaar en heb geen vast contract bij m’n bijbaan dus blue kan dan niet :tired_face: is verder wel een goede optie.

Ik ga eens in Rijswijk kijken, goeie!

Heeft iemand leuke winkel-/ eettips voor Delft?

Zoekfunctie :wink:

1 like

Heeft iemand tips voor een lekker tapas restaurant in Delft?

Ik ga komend weekend een nachtje naar delft. Was in dit topic oa op zoek naar tips om te gaan eten, maar nog niet echt wat gezien? Wel alle 3 de genoemde ijssalons opgeschreven en Postkantoor voor lunch

Iemand tips voor diner?

1 like

Ik vind de verbeelding ook heel lekker! Alleen hebben ze volgens mij niet zo veel vega opties (als dat nodig is).

1 like

Nee vega is niet perse nodig. Ik vind een chocoladekoekjes belangrijker haha en zie dat ze dat daar hebben. Ik schrijf het op.

@Printemps Moeke heb ik ook opgeschreven. De Centrale is niks voor ons denk ik, we zijn beetje moeilijke eters, dus menu van de chef is dan wel spannend :flushed:

2 likes

misschien vind je dan de v, de wijnhaven of Delfts brouwhuis wel fijn.
Ik kan Lef (frans), Tartufo (italiaans) en hills en mills (indiaas) ook heel erg aanraden maart die hebben allemaal wel een specifieke keuken.

1 like

Hanno is ook leuk!

2 likes

Ik vind Stromboli altijd lekker. Ook Het Koningshuys en Gulden ABC vind ik altijd wel leuk om heen te gaan!
Volgens mij is De Delf ook leuk

En als alles niks lijkt dan heb je altijd nog de Beren hahaha :sweat_smile:

2 likes

Rozey als je vegan/vega lekker vindt!

Umai voor sushi

1 like

Stromboli is ook m’n favoriet in Delft!

Yes die bovenste 3 zijn echt mijn go to eetcafes als student (brouwhuis is er recent bijgekomen). Bij Wijnhaven kun je lekker cheap een daghap halen, dat is soms wel fijn.

Ik heb ook wel eens m’n ouders meegenomen naar de Waag, omdat dat vanbinnen zo mooi oud is. En Postkantoor is ook altijd heerlijk.

Voor lunch to go: broodje bij Il Tartufo, Broodje Delft of Leo zijn aanraders!

Hi,

Heel random dit, maar weet iemand een weggeefkast in Delft (Zuid)? Ik had gebruik gemaakt van de actie 5 menstruatiecups voor €5 bij de Kruidvat maar heb er zelf maar 1 nodig natuurlijk, dus ik wilde de rest weggeven

1 like

Hier staan een paar plekken

Kan iemand mij wat meer vertellen over voorhof? Is dat een goede wijk? Is het er rustig? Kindvriendelijk? Bereikbaarheid met de auto?

Ik heb al het een en ander gegoogled maar ben toch benieuwd naar meer persoonlijke ervaringen.

We hebben een woning op het oog. Maar dat zou dan betekenen dat ons kind daar gaat opgroeien.