Het andere Youtubers-/bloggerstopic #9

Die van mij spuit alle kanten op als de kalk weer in de weg zit :partying_face: het water is hier heel hard helaas

Ik heb deze vlog niet gezien maar ben gede-abonneerd (??) omdat ik er niet goed van werd hoe dol zij op zichzelf is. Zelfvertrouwen is top maar icm humble brag en dat eeuwige gezeik over calorieën werden me echt teveel. Ik word er gewoon boos van haha wauw joh.

6 likes

Zo maar echt. Ik keek laatst na aanleiding van jouw opmerking haar vlog. En in de intro zegt ze iets van “Ja echt mooi om zon reis alleen te maken” toen dacht ik ah gaaf dat ze alleen is. En vervolgens is ze steeds met die tante. Ja harstikke gezellig meid maar je bent heul nie alleen.

6 likes

We hebben in ons nieuwe huis een regendouchekop met zachte puntjes/dopjes whatevs waar de straaltjes uitkomen. ZO SATISFYING om dan met je duim al die kalkbrokjes eruit te tikken, heerlak. Beste ooit.

47 likes

Ik heb ook zo’n douchekop, ik ga morgen eens kijken of ik begrijp wat jij doet haha

Ik herinnerde me dat de eerste generatie instagram fitgirls (die ook allemaal bij Personal body plan werkten) allemaal broccolisoep maakten met smeerkaas. Omdat het zo lekker laag in kcal is want bij pbp mochten ze destijds maar heel weinig eten. (Zoveel meisjes die eetgestoord zijn geworden of veel te mager en last kregen van het FAT syndroom (female athlete triad), tegenwoordig vaak geschaard onder RED-s (relative energy deficieny in sport)) maar anyway daar moest ik aan denken en toen vond ik dit geweldige recept:

Letterlijk twee ingrediënten en een beetje water lol. Stiekem ben ik wel nieuwsgierig of ik het lekker vind want ik hou van smeerkaas en ik kan zo bakken daarvan op.

1 like

Misschien ben ik wel een smeerkees maar ik vind dat ook best heftig hoor want ik pak niet iedere dag na het douchen een nieuwe handdoek.

1 like

Ik dacht huh weinig calorieën?
Maar ik zie :sob: slankie :sob:

2 likes

Ik las natuurlijk smeerkaas :sob:

25 likes

Dit is idd ook mijn manier van de douchekop schoonmaken haha. Zo fijn ook dat je meteen verschil voelt in de straal

Broccoli koken in de magnetron en dan met water en smeerkaas in de blender en dan is dat soep :sob::sob::sob:

23 likes

Ik doe dat vaak bij andere(die het zelf dus nooit doen) en het is idd zó satisfying!!!

Wat is tattasnaam is dat voor een gerecht.

17 likes

Haha zo, zij mag ook wel eens een spamfilter installeren op d’r blog

Iets wat Rudolph van Veen met banaan zou combineren.

12 likes

Lijkt me oprecht een lekkere soep eigenlijk. Gaat voor morgen op de planning als lunch. Snap echt al dat gehaat niet haha.

8 likes

Met al die uitleg over vanmoof’s steelbeleid zou je haast gaan denken dat het een soort spon is:P

1 like

Het is letterlijk alleen broccoli, water en smeerkaas, dat smaakt toch naar niks? Denk dat je hem wel eetbaarder kan maken door er op zijn minst peper, zout, chili en gember doorheen te gooien, maar dan lijkt hij me nog steeds vrij saai.

6 likes

Ze noemt ook gewoon extra kruiden als tip in die blogpost. En tsja, saai, smaken verschillen dan. Ik houd van de smaak van broccoli en met wat kruiden erbij zie ik echt niet in waarom het gek zou zijn haha.

1 like

Oh, ik had alleen de ingrediëntenlijst bekeken, daar staan alleen die drie dingen, toen was ik al afgehaakt door het complete gebrek aan ingrediënten met smaak. Maar idd, met goede kruiden valt er nog wel wat van te maken.