Het influencertopic #23

Ook als zzp’er?

1 like

Lijkt het je echt sterk? Volgens mij kan dat wel kloppen hoor. Ligt waarschijnlijk wel aan waar je precies werkt. Twee basisartsen in opleiding tot huisarts die ik ken verdienden dat wel (nu werken ze zzp als huisarts en verdienen nu nog veel meer :moneybag:)

4 likes

Die basisarts kan best kloppen denk ik. Het minimumloon in een algemeen ziekenhuis is 4200 en dat is als je nog nul ervaring hebt. Bij 5 jaar ervaring is het al bijna 5100 euro. Er komt als basisarts vaak best nog wat onregelmatigheidstoeslag bij.

5 likes

We hebben het over netto he. 3800 netto is ongeveer 6.000 euro bruto. Ik weet dat artsen goed verdienen, maar dat bedrag op je 27ste heb ik in mijn omgeving nog nooit gehoord.

Maar die stories van claire zijn net het kasboekjestopic hier. Bedrag noemen en dan heel selectief info geven

8 likes

€3800,- netto voor een basisarts van 27 moet dan haast wel ergens zijn waar er nog een lease auto en pensioen vanaf moet. Ik ben zelf een basisarts van 28 in een goed betaalde sector maar dat haal ik niet hoor!

4 likes

Yes mensen, we gaan weer ontopic. Voor salarissen kun je in het algemeen werktopic terecht!

16 likes

Misschien als de basisarts fulltime werkt en veel ORT krijgt of bv in de bedrijfsgeneeskunde. Ik had een collega die 2 jaar geleden is overgestapt wegens de werkprive balans, en daar als anios ruim 6000 bruto ging verdienen en veel minder hoefde te werken dan in het ziekenhuis.

Zelfs in de hoogste AIOS trede bij fulltime in zowel CAO ziekenhuizen/UMC/GGZ haal je de 3800 netto niet. Als arts niet in opleiding tot specialist verdien je in dezelfde trede maar, maar dan zou je heel wat jaren als anios moeten werken voordat je dit verdient (ORT niet meegerekend).

Edit: had bovenstaand bericht nog niet gezien, excuus voor offtopic reageren :nerd_face:

5 likes

Ik zie dat Shane Dawson nu een tweeling heeft. An ounce of luck @ die kinderen

11 likes

Insane

4 likes

Huh, Romee Strijd gaat haar huis aanbieden op AirBnB? Is dit serieus?

Volgens mij voor 1 nacht, als ad. Lijkt me zo awkward.

4 likes

Zo iets vermoedde ik al, spon. Maar idd beetje vreemd

Hahaha die opmerking over de brieven. Dus al die kinderen die om van alles en nog wat vragen (voornamelijk speelgoed neem ik aan) geeft een realistisch beeld van de wereldproblematiek?

8 likes

Een stad in Fins Lapland, mocht je net als ik moeten googelen of dit een hipster festival is.

54 likes

Niet zomaar een stad, santa claus village!!!

8 likes

Oh sorry wist niet dat het een algemeen bekend iets was

9 likes

Plus ongeveer de meest commerciële plek die je gaat tegenkomen in noordelijk Europa. Alles kost geld daar in dat santa dorp :joy:

10 likes

En er zitten drie kerstmannen met wie je op de foto kan (tegen betaling uiteraard). Maar verder hartstikke tof en voor zo’n klein meisje natuurlijk heel leuk!

4 likes

Hoezo van volwassenen?

4 likes

Omdat ik niet aanneem dat er veel kinderen afreizen naar noordelijk Lapland. Zullen voornamelijk stelletjes en groepen zijn wss.

8 likes