Horror horeca verhalen

Wij hebben er ook over gespeculeerd en dit kwam eruit. Ja echt te nasty voor woorden… ik had het niet kunnen schoonmaken zonder over m’n nek te gaan… die geur ook :neutral_face:

@Trenchcoat kom je nog ff vertellen over die dag dat jullie poep in de pashokjes gevonden hadden

11 likes

Ah ja, dat moet het wel zijn dan! Maar kunnen die dingen exploderen dan… :disappointed_relieved:

Hmm. Dan moet diegene zelf ook onder de stront zitten dus.

Bij mij op m’n werk (geen horeca) lag er een keer een volledige drol op de bril. Hoe ga je dan zitten?!

10 likes

Deze verpleegkundige kan helaas bevestigen dat stoma’s inderdaad kunnen ‘exploderen’ en dan een hoop rotzooi kunnen geven… :sweat_smile:

4 likes

Wow ik was deze shit (gehehe) gewoon helemaal vergeten tot jij dit nu zegt haha.

Ja ik kwam 's ochtends op werk en ging stofzuigen en toen ik richting de paskamers ging hing er al een raar luchtje. Ik vrolijk met stofzuiger pashokjes langs, tot ik een gordijn open trok en ik zag dat er iemand gewoon letterlijk gescheten had in het pashokje.

37 likes

Vind best knap als iemand dat kan. Dan moet je wel heel erg nodig. Als mijn buurman twee deuren verderop nog thuis is dan weigert mijn kringspier al.

23 likes

Okee dit is geen horror verhaal met poep, maar wel een voorbeeld van hoe irritant gasten kunnen zijn. Ik werk nu niet meer in de horeca, maar laatst werd ik gevraagd om weer een weekendje mee te helpen ivm extra drukte die week.

Ik stond dus achter de buitenbar en het was zo gezellig, echt een topsfeer. Op een gegeven moment komt er een joch aan de bar, dus ik vraag of hij wat wil bestellen. En hij keek me boos aan joh! Zegt hij: "Ja ik zit al de hele avond naar jou te kijken maar je kijkt maar niet terug dus jij bent echt tyfus arrogant ". Dus ik zeg nog iets terug in de trant van dat ik die hele gast nooit heb gezien en dat ik gewoon aan het werk ben. Zegt hij: “Jaaaa en nu kom ik gvd helemaal hierheen om met je te praten”.

En dat was het? Alleen dat op een hele boze toon. Volgens mij was hij gewoon goed dronken. Dus ik zei zoiets als okee jongen is goed, fijne avond nog hè! En toen liep ie weg gelukkig, maar ondertussen zich wel steeds omdraaien om mij boze blikken toe te werpen :joy:.

Nou ja dit is maar een voorbeeld, maar mensen kunnen echt zo naar zijn. Ze denken dat als je achter de bar staat, je altijd maar overal voor open staat ofzo?

En natuurlijk ook altijd de wc’s vol kits, gelukkig hoefde ik dat nooit schoon te maken🤢

12 likes

Een keer in de ijssalon klaagde een ouder echtpaar bloedserieus dat het ijs te koud was.

Mijn hoofd :face_with_raised_eyebrow:
Ik zei: dat hoort zo bij ijs… als u een minuutje wacht, is de temperatuur misschien aangenamer…

Een andere keer zei een vrouw ‘dit gaat mis dit gaat mis’. Ik vroeg wat er mis ging.
1 seconde later piste haar kind van 5 a 6 jaar op de grond
De vrouw weigerde het op te ruimen dus heb zelf gedweild met m’n chagrijnige smoelwerk.

24 likes

Wat rot! Het is al vervelend dat je zo’n ding hebt en dan ook nog explosiegevaar. Jeetje…

1 like

Gebeurt gelukkig niet dagelijks hoor. Maar stomazakjes zijn niet zo heel groot dus als je opeens diarree krijgt, moet je er snel bij zijn. Anders kan dat zakje er door de ‘druk’ van de ontlasting inderdaad af schieten. En sommige stoma’s zijn sowieso slecht verzorgbaar (liggen bijvoorbeeld erg verzonken in de huid) dus dan heb je snel lekkage, al is het dan wel knap om de hele wc onder te smeren :yum:

5 likes

Maar dan moeten die mensen toch ook zelf helemaal onder zitten?

Ja maar mensen met een stoma zijn meestal goed voorbereid op pad, met een extra setje kleding en materiaal. Dus zou kunnen zijn dat ze zichzelf helemaal opfrissen zodat je niets meer aan ze ziet, maar het toilet als een bende achterlaten. Niet heel netjes als dat is wat er is gebeurd, maar kan me voorstellen dat ze zich schamen.

1 like

Wie heeft het toen opgeruimd?

Ik werkte in een ijssalon en mijn bazin zei een keer ‘Karl kom eens mee’. En toen gingen we samen naar de WC en ik wist al dat dat kut zou worden. Had iemand dus de hele wc ondergekotst. Of ik dat even samen met haar wilde schoonmaken. Zelfde verhaal een andere keer maar dan met poep. Maar toen was mijn zus gelukkig aan het werk.

4 likes

Oh bij ons heeft ook een keer iemand een paar flessen rode wijn omgegooid. Alles lag helemaal vol met glasscherven en wijn. Kan gebeuren natuurlijk, maar die vrouw was zo naar. Een collega en ik kwamen het opruimen en de vriendin van de ‘dader’ zei toen ‘ohh sorry!’. Zei zij zelf: ‘oh ja boeie daar zijn zij toch voor’ en ze liep weg. OKE GEEFT NIET HOOR.

12 likes

Of dat mensen het zelf proberen hebben te schoonmaken… Althans dat is in de zorg meestal zo.

1 like

Oja ik had laatst ook iets leuks, kwam er een gast naar mij toe (koffiezaak) dat er chocola op een bankje zat of ik het even af kon vegen. Dus ik keek en ik dacht oh iemand heeft zijn muffin over het bankje uitgesmeerd. Ik afvegen met zo’n gezicht :sweat_smile: want ik rook het al, het was gewoon stront.

20 likes

Ik zat net in een restaurant aan de bar te wachten op mijn bestelling om mee te nemen en toen zag ik de baas drinken klaarzetten. Frisdrank schenken ze daar gewoon in vanuit 1l flessen. En toen zag ik dat hij een Lipton Ice Tea glas pakte, hier ijsblokjes en een schijfje citroen in deed en daarna eerst tot de helft vulde met water en de rest met Lipton Ice Tea. Toen vroeg ik me dus af, hoevaak wordt hier eigenlijk mee gesjoemeld? Want hier ga ik dus voortaan altijd aan denken als ik geen flesje krijg bij mijn glas…

8 likes

Ik moest op mijn 15e in het HEMA restaurant van mijn baas altijd handschoentjes aan met het beleggen van broodjes, maar die handschoentjes lagen alleen achter bij de kleedkamers zeg maar dus je kon niet tussendoor ff nieuwe pakken.

Dus toen vroeg ik aan m’n leidinggevende van goh mijn handschoentjes zijn nu wel een beetje ranzig na 3 uur werken, moet ik niet ff nieuwe pakken voor ik aan eten ga zitten wat andere mensen zo gaan opeten. Zijn antwoord: ‘Nee joh hoeft niet, gaat erom dat mensen zien dat we handschoentjes aan hebben en dat we zo hygiënisch lijken’.

21 likes