Interieurtopic #4

Skyld is kleurloze matte lak

1 like

Kobaltblauw

3 likes

Oehh leuke ideeƫn wel allemaal voor gordijnkleuren! Geeft mij wel inspiratie om toch wat uit mijn comfort zone te gaan. Ik ga het eens allemaal op een rijtje zetten. Dan rest er nog de vraag waar ik die gordijnen kan halen, mijn budget is momenteel best beperkt. Ik kan gelukkig wel om met een naaimachine dus hoeft niet per se op maat.

Ik heb mijn gordijnen via marktplaats, waren van Karwei en heb op het model + kleur gezocht. Kan de kosten ook nog drukken!

1 like

Wij hebben heel erg getwijfeld tussen olie of lak. Uiteindelijk voor olie gegaan en heel blij met die keuze. Als je kiest voor lak en je krijgt een beschadiging, is dat eigenlijk niet op te lossen (behalve helemaal opnieuw schuren en lakken). Lak beschadigt wel minder snel dan olie omdat die laag steviger is, maar beneden lopen we toch vaak de tuin in en uit en icm jonge kinderen (of huisdieren?) voorkom je (diepe) krassen toch niet helemaal (bijv steentje onder je schoen oid). Wij dweilen de vloer eens in de 2-3 maanden met speciaal spul wat het hout weer ā€˜voedtā€™. Echt opnieuw oliĆ«n hebben wij nog niet gedaan (wonen er nu 1,5 jaar), maar is (zo op t oog) ook nog niet nodig.

Onze vloer lag er wel al in door vorige eigenaren, dus niet helemaal nieuw (wel laten schuren en oliƫn dus), waardoor wat deukjes oid minder opvallen en pijn doen haha. Maar ik vind het echt heel mooi, echt hout. En qua onderhoud/beschadigingen vind ik het echt alles meevallen als je sommige andere ervaringen leest :grin: maar het is denk ik heel persoonlijk, je zal vast ook reacties krijgen van mensen die helemaal fan zijn van lak

3 likes

since nobody asked, ik heb een nieuwe bank (had een bank gekocht een half jaar geleden en die werd bezorgd en ging niet over de trap :sob: dus die moest terug) en vind mn huis helemaal leuk nu. oke mn salontafel is te groot en mn kleed te klein maar ja



84 likes

Vind alles mooi! Maar dat geblokte vloerkleed, prachtig! :heart_eyes: :heart_eyes:

2 likes

Wat een mooie kleur! Welke is dat?:blush:

3 likes

Super leuk! Van waar is je bank?

1 like

het is Kave Blok, ik heb m via marktplaats. hij is top want hij kan uit elkaar haha, en zit als een zonnetje

3 likes

Geen idee, de vorige eigenaren hebben het zo geschilderd. Ze hebben wel facturen meegegeven van de werken die ze nog hebben uitgevoerd maar de verf vind ik niet terug!

3 likes

Ohh jammer zeg! Nou geniet er van, als je de kleur er op laat :yum:

2 likes

Heel leuk! Ook gezellig dat de tafel met het kleed scheef staan.

2 likes

Ik heb 2 jaar geleden een kast gekocht en zal nooit meer iets bij Furnified kopen.
De kwaliteit vind ik niet denderend, maar dat kan ook afhangen hoe intensief je het meubel gebruikt.

4 likes

Een vriendin van mij heeft ook een kast van Furnified en heeft na enkele jaren echt wel op verschillende plaatsen beschadigingen. OkƩ ze heeft wel twee kinderen en zijn er niet heel voorzichtig mee maar ik vond het toch opvallend.

4 likes

Leg dat geblokte kleed bij je bank :heart_eyes:

4 likes

daar is het te klein voor, op de foto is alles een beetje vervormd maar dat blokjeskleed is kleiner dan het andere kleed. ik heb nu dit kleed op het oog: https://www.beliani.nl/vloerkleed-katoen-creme-geel-300-x-400-cm-perai.html

ff sparen haha

5 likes

Wat een leuke ramen!

3 likes

Oohh wat goed, ik houd ook al een tijdje marktplaats in de gaten voor een nieuwe bank, maar echt 98% is grijs. Ik had ooit bijna de perfecte roze bank, die mijn vriend ook mooi vond (unicum), en die de verkopers zowaar wilden komen langsbrengen, maar ik was toen net te laat :cry:

2 likes

Dit topic is na het bereiken van de limiet van 5000 reacties automatisch gesloten. De discussie wordt voortgezet in Interieurtopic #4 (Deel 4).