Lijkt het wel o he😅 jammer vind ik niet zo bijzonder…
Red Velvet kan altijd
Dat was het toch al lang? of nou ja, had altijd het idee dat salted caramel het nieuwe red velvet was
Even off-topic, zou je van nesquik chocopasta kunnen maken?
Vind ik juist wel makkelijk voor onderweg
Ik koop ook wel eens die kleintjes, omdat ik (meestal) alleen ben en als ik dan een bakje filet americain opentrek moet ik 2 dagen alleen maar filet eten en gooi ik waarschijnlijk alsnog de helft weg omdat het dan al niet meer goed is. Dus met die kleintjes wordt er misschien meer afval geproduceerd, maar wel minder voedselverspilling.
Ik zie nu op insta dat ze ook bakjes en grote worstjes verpakkingen hebben!
Omg die laatste is snijworst!?
Oeh ben heel benieuwd naar die snijworst!!
Die kleine verpakkingen zorgen er trouwens ook wel voor dat het niet bijvoorbeeld brood met chocopasta wordt, maar chocopasta met brood
Ik zit nu een cracker met de filet americain te eten en vind hem heeeel lekker. Lekkerder dan die van de vegetarische slager!! Dacht neem deze omdat ik 1. benieuwd was en 2. hij een stuk goedkoper is dan die van de vega slager, nou deze blijf ik dus voortaan kopen!
Wat is snijworst?? Is dat zo’n worst die op hollandse verjaardagen in plakken gesneden wordt?
Maar in Nesquik zit wel suiker en in cacao niet, dus ik zou het dan wel zonder de honing maken eerst en dan later eventueel nog wat bijvoegen.
En in Nesquik zit natuurlijk ook nog wat melkpoeder neem ik aan, maar dan krijg je misschien wel meer het nutella idee.
Dat er iets nóg slechter is maakt plastic niet oké toch? Maar het gaat me in deze om de hoeveelheid plastic, al die kleine worstjes die ook nog in een zakje zitten.
Dankjewel!
Ik zou het eigenlijk gewoon eens moeten proberen drink dat spul zo nl toch niet
Ik at het als kind altijd op brood, een klein beetje boter op je brood en dan een laag van dat spul. Weet niet of ik het nu ook nog zou lusten
Goede tip! Met roomboter of?