Nu op tv-topic #2

De discussie wordt voortgezet vanaf Nu op tv-topic (Deel 1) - #5278 door California.

Eerdere discussies:

3 likes

Hoe werkt dat als je belt, dan is het zeker geluk als je een bn’er krijgt ofzo?

2 likes

Ik ben naar de herhaling van million dollar island aan het kijken en vind het tot nu toe leuk! Denk dat het ook een veel interessantere dynamiek kan geven dan bij expeditie robinson. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren als er straks geen eten meer is, of er dan ruzies komen en mensen gaan stelen. Vind die vrouw met hoofddoek wel irritant dat ze overal eten gaat bietsen maar niets in ruil voor die mensen doet. En uiteindelijk niet zo slim om daar alleen te zitten, de kans dat ze bandjes van anderen gaat krijgen is wel heel klein. En ben benieuwd of al die onrijpe groente & fruit nog wel rijp wordt nu ze zijn geplukt?

1 like

Ik mis nog een beetje het idee? Geen proeven oid, gewoon een soort big brother / Utopia maar dan een onbewoond eiland?

Volgens mij zag ik in de intro wel proeven voorbij komen? Dus misschien dat het nog komt? Aflevering 1 was sowieso al hectisch genoeg met het verdelen van de kampen en het eten, heb de proeven nog niet gemist eerlijk gezegd. Maar wel leuk als die nog gaan komen idd. Maar ik gok dat er sowieso wel door de tijd heen behoorlijk wat mensen gaan afvallen, in aflevering 1 al 4 personen? Zeker als er straks ook ruzies ed komen zal dat gaan oplopen gok ik. Vind sommige personen ook gewoon echt een beetje eng.

1 like

Kijkt iemand nu naar het interview met de Russisch ambassadeur bij Buitenhof?

Interviewster pakt hem goed aan, maar ik snap niet zo goed wat ze van dit interview hadden verwacht. Hij blijft volhouden dat alles fake news is en dat Rusland geen burgerslachtoffers maakt.

3 likes

Ze is wel zichtbaar geïrriteerd. En terecht, daar niet van. Ik heb soms het idee dat het standpunt van Baudet ervoor zorgt dat dit soort geluiden toch een podium krijgen, omdat het de media anders verweten wordt dat het eenzijdig is. Ik vind het ingewikkeld, maar ze doet het wel sterk inderdaad.

2 likes

Ja ik vind het nog knap dat ze zo welbespraakt en rustig blijft. Mijn bloed kookt en ik had die vent waarschijnlijk over de tafel heen getrokken.

Maarja. Daarom ben ik waarschijnlijk geen journalist.

En goed dat ze alle kritische vragen heeft gesteld, of ze nou beantwoord werden of niet. Fijn dat het nu ook in een context wordt geplaatst. Laatst kreeg een pro-Poetin Russische sporter gelegenheid bij Nieuwsuur om zijn verhaal te doen, maar dat werd vervolgens niet becommentarieerd of geëvalueerd zoals nu.

@Duchess ik ging even naar de reacties op Twitter kijken, maar daarvan gaat je bloed opnieuw koken. Had ik misschien niet moeten doen. Allemaal betweterige mannen die haar onbeschoft vonden.

2 likes

Ik heb de herhaling ook gekeken gisteren, ben benieuwd naar vanavond.

De dynamiek is idd leuker dan expeditie. Ben benieuwd hoe verder verloopt idd als er geen eten meer is en/of alles verstopt is. Ben ook benieuwd naar de proeven.

Over de vrouw die bij geen kamp wil horen. Ze zei volgens mij wel dat ze bij de andere kampen heeft geholpen met het zoeken naar eten. Wat ik wel geloof, want ze laten natuurlijk niet alle beelden zien. Verder misschien niet zo slim om alleen te blijven qua bandjes, al weet je niet hoe het verder gaat. Als er aan het eind nog maar een paar mensen zijn. Is sws iedereen voor zichzelf.

Vond wel jammer om te zien hoe “gek” sommigen mensen worden als het op overleven aankomt, wel gelijk duidelijk in wat voor maatschappij wij leven. Viel me trouwens wel tegen dat er na een paar dagen gelijk al mensen opgeven, maar misschien hebben sommige mensen het toch onderschat.

Zo dat was m’n spreekbeurt, bedankt voor het lezen :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jeetje wat is die voice over van million dollar Island irritant zeg. Alsof ie een kinderboek zit voor te lezen, met al die klemtonen

2 likes

Echt dom van Mimuna om zomaar van alles in haar mond te doen, en sneu voor haar dat ze er daardoor nu uit ligt.

Merk dat ik nu al moe word van al die discussies rondom voedsel, op een gegeven moment moet je je er ook gewoon bij neerleggen en op zoek naar voedsel op het eiland. Maar ben bang dat dit nog flink uit de hand gaat lopen. En dat team met die jobhopper vind ik echt eng, zou daar niet graag ruzie mee willen hebben.

3 likes

Vond aan de ene kant wel jammer voor haar, maar was ook niet slim om zomaar iets in je mond te stoppen. Die andere vrouw waarschuwde nog niet doen.

De voedseldicussies zijn idd vermoeid. Al geef ik de kleine dorpjes wel gelijk dat dat grote kamp, (kamp 18) hun voedsel prima kan delen, want die hebben genoeg eten. Ze kunnen ook opzoek naar voedsel maar volgens mij is er nog niet veel te halen, aangezien bijv. Het eten in de moestuin nog niet rijp is.

Ik ben wel benieuwd naar de spellen aankomende zondag, waar je bandjes kan winnen en verliezen.

De jobhopper? Je bedoelt die “piet piraat” die kan best eng zijn, al heb ik het gevoel dat het een grote reus is met een klein hart.

Altijd als Spoorloos naar Roemenië of Moldavië gaat het altijd om zulke schrijdende situaties. Zoveel armoede :’(

Vraag mij af wat we daarvoor terugkrijgen.

2 likes

Heerlijk, Peter Pannekoek die maximum creep Daniel Koerhuis van VVD helemaal naar de tering praat. Mooie tv dit

3 likes

Dit was het nieuws of wat?

Zekers

ja, ja en zes weken :joy:

3 likes

Stelletje ergerlijke mensen bij 2voor12. Beide teams hebben het woord niet geraden.

3 likes