Ongemakkelijke momenten #2

@SeatLeona ik kan er ook wel een keer wat uitgebreider over vertellen hoor!

1 like

Graag! :grin: ik lees graag je boek over dit soort dingen!

Haha ja echt dit. Woon al weken in de combi yogapants of joggingbroek + hoodie met chocoladevlekken zonder bh. Haren zonder kammen in een staart of clip, alleen op dinsdag kam ik het als ik mijn wekelijkse video-overleg heb. Volgens mij had mijn baas een badjas aan afgelopen dinsdag. Dat zal wel weer wennen worden als we weer naar buiten moeten.

13 likes

Ik had met een vriend van me afgesproken, geen date, maar ik was wel smoorverliefd op hem. Het was de eerste keer dat we met ons tweeën waren en we gingen naar de starbucks. Ik was extreem zenuwachtig en dat werd alleen maar erger nadat ik mezelf had buitengesloten van mijn huis en nog crocks aanhad en halfopgemaakt was en dus niet zo naar buiten kon. Uren later dan gepland kwam ik dan aan en dus super zenuwachtig, maar ik DACHT dat ik m’n zenuwen wel onder controle had. Maar hij was dus blijkbaar ook super zenuwachtig want zijn hand trilde gewoon helemaal toen hij z’n koffie vasthield en het was allemaal zo extreem ongemakkelijk. Na 10 minuten ging de starbucks dus al sluiten en toen stelde hij voor om al na huis te gaan​:sob: Maar ik zei dat we wel wat anders konden doen dus gingen we ergens anders een cheesecake eten maar omdat ik zo zenuwachtig was kreeg ik geen hap door m’n keel en die cheesecake was ook echt niet te eten. Dus hij zegt zo lekker he! En ik super vrolijk, ja heerlijk!! En terwijl ik dat zeg voel ik echt dat ik moet overgeven, door alle stress of de cheesecake ik weet het niet, maar ik voelde echt gewoon het zuur omhoog komen. Gelukkig zakte dat snel weg maar ik heb mijn cheesecake niet opgegeten en voor de rest was het wel gezellig maar ik voelde me zo ongemakkelijk en ook schuldig want hij betaalde alles, die cheesecake was nog duur ook​:cry: Als ik eraan terug denk schaam ik me nog steeds, denk dat we ook nooit meer samen taart gaan eten​:joy::sob:

17 likes

@Spaarlamp
Haha ja weet echt niet wat me bezielde. Ze begon te lachen, toen ging ik ook maar lachen en brabbelde ik nog meer ongemakkelijke dingen als ‘‘ja geen idee waarom ik dat zei’’ en heb ik het maar snel afgerond.

1 like

Ik werkte vroeger ook als werver en maakte een keer mee dat de man aan de deur vertelde dat hij in een band zat en als ze dan gingen optreden dan hielpen ze mee met locale projecten. Ik dacht echt: yeah right :roll_eyes: want vet veel mensen zeggen ook dat ze al helpen doordat ze iemand bij de kerk kennen die wel eens naar “afrika” gaat :roll_eyes:

Dus ik vroeg wat voor band dat dan wel niet was :roll_eyes:, was het Bløf :flushed:(leerde ook gelijk dat die dus helemaal niet in Zeeland wonen)

79 likes

Maar waarom staat er een blofmuzikant aan jouw voordeur die dit zomaar begint te vertellen? Klinkt echt mega random haha

5 likes

Maar maar maar, hoe is dit verder gegaan? Want als het vriend was zul je hem ongetwijfeld weer een keer onder ogen moeten zijn gekomen… :grimacing:

Andersom! Ik was de irritante werver!

3 likes

Ik heb gezegd dat ik ziek was, praat nog wel met hem maar we hebben nog niet weer afgesproken :cry: Hij was zelf ook heel zenuwachtig dus ik denk dat hij zich ook wel schaamde voor zichzelf

Hoelang is dit geleden? Ben je nog steeds verliefd op hem? Was hij zenuwachtig omdat hij ook verliefd was op jou? Gaan jullie ooit samen komen?!
Sorry voor dit kruisverhoor, maar heb zoo veel vragen na deze cliffhanger :scream:

17 likes

Hahaha nou helemaal niet is overdreven, de drummer woont in Nijmegen ofzo, maar de rest gewoon in zeeland

2 likes

Ja, was ook de drummer!

Hahaha ja het klonk echt alsof er 's avonds om 20 uur als je net met je kopje koffie het journaal zit te kijken opeens een man aanbelt:
“Ja goedenavond mevrouw! Schikt het even? Ja? Mooi. Nou ik zit dus in een band, en als wij optreden steunen we ook lokale projecten.”
@sjern: “O en welke band is dat dan wel niet?”
“Bløf. Nou fijne avond verder he!”

42 likes

Vinnik wel erg viva-achtig van je

Stop de vivaficering!!! Waar is m’n zwaailichtgif

1 like

Nee het is niks geworden, maar ik denk dat hij mij ook leuk vond, of hij is misschien sowieso een beetje verlegen, ik was ook misschien een beetje overdressed voor hem, ik weet het niet. Het was in December

1 like

Ik las wever en vond het super random dat je een baan had aan een weefgerei en snapte ook niet waarom de mensen van blof ook zouden weven.

6 likes

Ik las dit dus echt op de toon van:

Nu heb ik dit waarschijnlijk de komende dagen in mijn hoofd :woman_shrugging:

5 likes

Hahahahahaha ik ga stuk. Maar dit was wel precies hoe ik het voor me zag toen ik @Sjern haar bericht las hahaha. Ik dacht dat bløf dan voor hun concert nog even langs huizen ging om geld op te halen ofzo.

2 likes