Wat je even kwijt wil #54

Aah wat een goeie, heb je helemaal gelijk in ook. Misschien dat het ook onbewust is omdat ik het nu nog echt zie als iets kleins ernaast, maar wel goed om rekening mee te houden, een bedrijf is inderdaad gewoon een bedrijf. Dankjewel :smiling_face_with_three_hearts:

1 like

Is er een gênante momenten topic (niet dat ik kan vinden)? Lekte bijna door op de bank bij een collega en deze man had ook geen prullenbak op de wc dus heb tijdens een vergadering zo goed mogelijk uit het zicht een tampon in wc papier gewikkeld in mijn canvas tasje gepropt. Waar die lekker doorging met doorlekken. Voel me weer helemaal 13 toen ik menig bloedspoor op schoolstoelen heb achtergelaten omdat ik vergat naar de wc te gaan :sob:

2 likes

Ik ben voordat ik weg ga 3x naar de wc geweest en moet nu alweer. Veel water gedronken vanmorgen maar oh my dit is zo irritant. Ik moet nog een tijdje voordat ik weer toegang heb tot een toilet :sob:

1 like

Oh ik snap je helemaal. Ik ben vandaag eigenlijk vrij, maar ik heb zelf een afspraak ingepland omdat ik het niet geregeld kreeg en voor die afspraak moet ik vandaag nog het e.e.a. voorbereiden. Ik zit nu heerlijk in de zon te genieten, wat mij dit jaar nog amper gelukt is.

1 like

Er was vandaag hier een discussie over persoonlijke dilemma’s, en een vrouw vertelde dat haar dilemma van deze ochtend was dat ze een jurk aan wou, maar zich comfortabeler voelde in een broek. De meeste vrouwen begrepen het meteen maar de aanwezige mannen konden echt niet inzien waarom een vrouw zich minder comfortabel zou kunnen voelen in een jurk. :face_with_raised_eyebrow: Wat moet het toch heerlijk zijn om zorgeloos als witte man door het leven te kunnen gaan.

24 likes

Ja is er!

1 like

Gister avond baalde ik even dat ik tot laat aan het werk was, maar nu super blij dat ik de warmte binnen kan ontsnappen en lekker buiten kan gaan chillen met een vriendin :partying_face:

3 likes

Ik wil helemaal niet studeren en ik wil helemaal niet werken. Ben gewoon zomaar op deze wereld gedropt en dan moet je wat bijdragen aan de maatschappij.
Wil ik niet. Ik wil gewoon chillen en niks doen.

84 likes

Mooi gezegd. Daarnaast wil ik alleen maar tegrn iedereen zeggen: is goed joh. Het boeitme niet

4 likes

Helemaal druk gemaakt, was het een verstopte talgkliercyste :joy: Kan het binnenkort lekker weghalen haha.

4 likes

Goed om je naam weer voorbij te zien komen :heart:

1 like

Pff ik was net aan het rijden en er stak een man op een soort driewielerfiets ineens over, kon nog net mijn stuur naar links gooien. Scheelde echt een haartje, ik kon absoluut niet meer remmen. Wat als er een tegenligger op de andere rijbaan had gereden? Ik sta echt te trillen nog steeds

2 likes

Onze auto is laatst aangereden door iemand die achteruit z’n parkeervak verliet. Er zitten diepe deuken in alle panelen rechts, ziet er niet uit. €4000 schade maar dat wordt hopelijk vergoed.

Maar goed. We rijden nu nog even echt voor lul ermee, alsof we rechts geen voorrang hebben gegeven. De buurvrouw had blijkbaar ook al een heel scenario bedacht, dat m’n vriend idd geen voorrang had gegeven en dat ik vast in het ziekenhuis lag omdat ik vaak op de bijrijdersstoel zit. En blijkbaar zijn ook andere buren van verderop aan haar komen vragen wat er gebeurd is. :see_no_evil:

5 likes

Ik heb net mijn contract voor mijn nieuwe baan getekend en de lijst voorwaarden is een soort porno, zeker vergeleken met mijn vorige baan. En dan ook nog straks met een vriend uit eten met dit weer :champagne::champagne::champagne: soms zit het leven even mee

91 likes

Hoe ging het?

Ik ben nu denk ik eindelijk volwassen. Ik heb weer eens in een opwelling besloten dat ik een pony wil MAAR dit keer ga ik hem niet na een halve fles wijn zelf knippen met de keukenschaar maar ga ik het door een echte kapper laten doen. Die naar een kappersschool is geweest enzo. Echt sick dit level van verantwoordelijkheid

33 likes

En hierdoor moet ik weer denken aan guineaworm. Niet per se een aanrader om te googelen

Ik vind haar make up altijd zo interessant. echt een prachtige intrigerende vrouw.

5 likes

Gefeliciteerd!! :money_mouth_face: Had je nog onderhandeld?

1 like

Ik zat helemaal klaar maar ze kwamen zelf al met het hoogst mogelijke bod (schaal stond vast, ging alleen om de trede) :joy: was nog meer dan ik had bedacht dus heb maar ja gezegd. Ik vroeg nog quasi-onderhandelend of ik mijn eigen laptop moest gebruiken en ze zei vol schrik ‘je krijgt een laptop van de zaak, dat is verplicht’ en toen vroeg ze of ik gebruik wilde maken van de vergoedingen voor sportschoolabonnementen en toen dacht ik, I give up.

Helaas geen masterclass in onderhandelen dus maar ja soms kun je dus nog bij een fatsoenlijke werkgever met dito cao terechtkomen.

53 likes