Ongemakkelijke momenten

Gisteren was ik uit eten en we kregen brood en een bordje waar je dan zelf olijfolie, zout en peper op kon doen. Dus ik deed wat olijfolie op dat bord en daarna het zout. Daar kwam niet zoveel uit, dus ik dacht dat je misschien moest draaien. Dus ik daar aan draaien, valt die dop eraf. De halve tafel onder het zout.
En super veel mensen keken :slight_smile: daarna kwam mijn vriend terug van de wc “wtf heb je gedaan? Ik ben nog geen 5 minuten weg en het gaat nu al mis.” Ja ja maak het nog ongemakkelijker

56 likes

Ik herinner me nog iets ongemakkelijks van een paar jaar terug.

Ik was op school en mijn darmen hadden er zin in en ik moest dus constant ruften laten. En niet normaal ook, ik leek wel een scheepshoorn. Anyway, ik naar de wc, ik laat een ENORME scheet en loop opgelucht naar buiten. Sta ik oog in oog met een klas (in het lokaal tegenover de wc) die heel mijn sessie gehoord hebben. Ze keken me met grote ogen aan… Ben maar snel weggelopen.

26 likes

Bij ons gingen ze ooit klassenfoto’s maken voor het jaarboek op het toilet :joy:

2 likes

Haha ja dit begrijp ik ook niet helemaal? Maar echt wel ongemakkelijk dat iedereen het heeft gehoord als je een dikke scheet laat haha

Het was het lokaal tegenover het toilet en het was erg gehorig daar helaas

1 like

Afgelopen zaterdag liep ik om twee uur 's nachts met vrienden naar een café in de stad. Ik was druk in gesprek met mijn vrienden naast mij, dus ik ik keek niet voor me. We waren nog maar een paar meter van het café verwijderd, toen ik opeens vol tegen een fiets aanliep. Ik viel zo hard over die fiets heen, ik maakte echt een snoekduik. Er stonden veel mensen buiten te roken en omdat ik met fiets en al viel, maakte het veel lawaai. Ik bleef maar gewoon liggen op de grond, wilde wel door de grond zakken. De mensen keken echt zo van: “Wat doe jij nou? Man man man.”
Een andere vriendin moest zo lachen dat ze achteruit liep. Vervolgens stootte zij een fiets aan, waardoor alle andere fietsen die daar stonden als dominostenen omvielen. Toen vonden de mensen het niet zo grappig meer.

53 likes

Dit was altijd mijn angst vroeger als ik dus inderdaad op school moest poepen/scheten laten.

Ik vind dit ook al ongemakkelijk bij vrienden thuis. Het liefst kak ik niet bij vrienden, maar soms moet je en ik ga het ook niet onnodig inhouden. Maar als de wc niet netjes in een halletje is of als de tussendeur open staat oid, kan ik daar heel ongemakkelijk van worden.

4 likes

Gister bij iemand op de koffie. Ik pak een glas water en loop terug naar de tafel. Hou het glas te schuin zo hoppa paar druppels op de bank. Vervolgens zeg ik sorry is gelukkig maar water. Ga ik zitten en schuif mijn stoel aan. Glas omgestoten met mijn boobs. Gelukkig vond die het niet zo erg want maar water. Alleen ik zat daar echt zo van oké dat je zo onhandig doet in je eigen ruimte prima maar waarom in iemands anders huis. Het kopje koffie bleef gelukkig wel staan

9 likes

Omg ik stoot altijd van alles aan met mijn boobs, dacht dat ik de enige was.

5 likes

mag hij wel in grappige forumposts?

5 likes

Ik werd gebeld door een klasgenoot en heb geen enkele van mn klasgenoten opgeslagen dus ik wist niet wie het precies was. Ik heel gesprek blablabla. Zeg ik later tegen een vriendin ‘Jaaa Juliëtte belde me net blabla’ zegt ze ‘Nee dat was ik’
Oei hahahaha

65 likes

Haha ja, dat vind ik juist leuk!

1 like

@SuperCoolePinda ik gooi ook alles omver met mijn tieten. Ik vraag me soms af of het zou helpen om er een bordje aan te hangen met:

Kijk uit, zwenkt uit

28 likes

Heb een keer gehad dat ik op bezoek was bij vriendinnen en ik even ging plassen. Was dus ook gehorig want ik kon zodra ik de deur dichttrok woord voor woord horen wat voor vreselijke dingen ze over me zeiden. Ik durfde toen dus en niet meer te plassen want je hoort blijkbaar alles en niet meer naar buiten want ik voelde me kut. Dat was echt zo rot, was echt een een hele goede vriendin bij die echt mega shitte dingen zei. Het is daarna een beetje doodgebloed (gek he).

4 likes

Wow, wat naar!

1 like

Ik heb hetzelfde een keer gehad maar dan met huisgenoten die dachten dat ik niet thuis was. Stonden ze alle vijf over me te roddelen en te lachen. Heb de hele nacht moeten huilen, voelde me toen echt zo verdrietig.

5 likes

Dit is inderdaad heel erg naar en gemeen van ze!

1 like

Ja dit was voor we zouden gaan stappen, heb maar gedaan alsof ik niets gehoord had, maar heb achteraf spijt dat ik niets gezegd heb.

Lekker lullig ook van je huisgenoten :frowning: Dat gevoel is zo kut!

2 likes

@Delos en @LizzyBennet wat naar voor jullie :frown:

3 likes

HAHAHAHAHA meerdere keren hardop gelachen

2 likes