Ongemakkelijke momenten

Centrale verwarming is ook met kleine letters (sorry, ben aan het bijlezen).

Jaaa ik zie het, je hebt gelijk! Had onze taal erbij gepakt maar helemaal overheen gelezen!

1 like

Sterkte

1 like

Haha dit is echt het ergste wat er is :sob:

Hoe onbeschoft van haar!

2 likes

Mijn vriend was op vakantie ziek geworden waardoor we naar een Spaanse arts moesten. Ze sprak Engels maar wel met een zwaar Spaans accent, toen vroeg ze aan hem ‘and your cough?’ Maar mijn vriend verstond ‘and jerk off?’. Dus ik zag hem kijken van huh wat?? Dus hij herhaalde ‘jerk off??’ en keek daar heel verbaasd bij en zij zei ‘yes, your cough’ en ik stond er bij en dacht omg ik moet NU ingrijpen want dit wordt anders heeeel awkward. Dus toen zei ik schat, je HOESTEN.

Hahaha oh man man dit had echt heel erg kunnen uitpakken :joy:

132 likes

Hahahahahahahaha ooh mijn god wat erg. Ik zou hem hier eindeloos mee plagen

Heeft hij er nog iets over gezegd tegen jou?

Hahaha ja dat doe ik uiteraard ook. We waren het een beetje vergeten maar een dag later dacht ik er ineens weer aan en toen hebben we echt zitten huilen van het lachen erom haha.

7 likes

ik had vandaag mijn tweede dag op mijn nieuwe werk en ik ben vol met mijn neus (?!?) tegen de dossierkast aangelopen. Maar ook niet het puntje van mijn neus, maar echt vol erop in het midden, ik heb nog steeds geen idee het gebeurd is, heb ook niet het gevoel dat mijn neus zo erg uitsteekt ofzo?. Die dossierkast stond echt midden in de kantoortuin ook, was echt zo genant en ik riep ook nog heel hard oh shit hahaha

24 likes

Dit zou ik tot in den treuren tegen hem gebruiken hahaah.

2 likes

Oei lijkt me vooral ook heel pijnlijk!

1 like

Ga ik uiteraard ook doen. Laatst zei ik tijdens de seks met een Spaans/Engels accent ‘and jerk off’, was wel meteen einde van de serieuze seks mood :joy:

57 likes

HAHAHHA laf it

Ik herinner me deze nu pas weer.

Mijn vriend werkt bij een zeer goedlopend bedrijf waar ze veel dure kerstcadeaus krijgen. In 2017 zat daar een knaloranje donsjas bij die ik omdoopte tot ‘de gemeentewerkersjas’. De jas deed me denken aan die mannen die altijd in plantsoentjes schoffelen, echt wanstaltig. We gingen een tijdje later met het bedrijf naar een leuk pretpark en ook het gezin mocht mee. Op het eind zaten we buiten aan allerlei tafels te dineren en toen vroeg mijn vriend of ik zijn jas aanwilde vanwege de kou ofzo. Dus ik zei best luid ‘haha nee ik hoef de gemeentewerkersjas niet aan’. Zijn collega’s vonden het een goede grap. Zijn baas, die vlak achter mij in mijn dode hoek zat, lachte als een boer met kiespijn mee. Hij had blijkbaar die jas eigenhandig uitgezocht en was zo blij dat de medewerkers de jas vaak droegen enzo.

SCHAAMDE ME DOOD en ik lachte het nog een beetje weg, zo van ‘hahah wel leuk kleurtje hoor verder’, maar het was al niet meer te redden. Die baas is ook zo’n serieuze super empathische man… maakt het nog sneuer.

51 likes

Ja écht ik dacht precies hetzelfde… zwart, grijs, blauw… Alles beter dan fel oranje. Hun bedrijfslogo is ook gewoon blauw met zwart dus het is nog steeds een raadsel. Wss dacht die directeur ‘lekker ludiek en opvallend’

1 like

Ik had tijdens de coschappen een keer een man als patiënt en hij kwam samen met zijn vrouw. Deze man was echt zo’n typische vaatpatient, te dik, beetje rood in het gezicht, rokend. En zijn vrouw was zo’n typisch grauw, doorgerookt, mager mensje.
En ik vroeg of hij naast roken verder nog alcohol gebruikte of - rare vraag misschien - of hij drugs deed.

En hij zei toen heel joviaal: huhu, nee, verder doe ik niets, behalve mijn vrouw!

En ik weet niet waarom, maar er schoof gewoon een mental image naar voren van zo’n dikke man die op zo’n vrouwtje lag te zwoegen. Echt heel disturbing, en het ging niet weg. Ik probeerde het zo hard in mijn hoofd weg te duwen dat ik totaal blokkeerde. In mijn hoofd ging het echt zo: omg damnatio niet aan denken doe iets doe iets doe iets maar wat moet ik doen? In ieder geval niet hieraan denken. Kan ik nog lachen? Nee, dat is echt superweird, je bent die mensen al tenminste 5 seconden wezenloos aan het aanstaren als je nu gaat lachen lijk je echt een psycho en het wordt verdomme alleen maar langer doe iets doe iets. Gevoelsreflectie? Ja! Gevoelsreflectie is altijd goed, maar wat? Verzin iets verzin iets.

En uiteindelijk, na die mensen zo’n 10 seconden als een hert in de koplampen aan te hebben gestaard, zeg ik (en dit is niet mijn meesterwerk qua communicatie): OH, NOU, DAT KLINKT HEEL ERG FIJN!

En ik hoorde het uit mijn mond komen en ik wilde door de grond zakken. En die mensen zaten ook zo te kijken van: uhhh wat is dit voor een incapabele kwiebus en ik staarde een beetje schaapachtig terug en het was gewoon overall heel erg ongemakkelijk.

132 likes

Ik vind dit vooral een awkward antwoord van die man haha. Niet zozeer awkward vanuit jou :stuck_out_tongue:

4 likes

Ik stond net in de snackbar te wachten op mijn grote patat speciaal. Ik vind dat ik dat mag want ik neem nooit een snackje erbij.

Komen er twee van zulke vrouwtjes binnen, middelbare leeftijd, middenklasse maar man heeft altijd het geld binnen gehaald, doen er 3,5 jaar over om te beslissen wat ze nemen, ‘goh wat denk jij Truus, een kalfskroket of een berenklauw, goh lastig.’

Dus op een gegeven moment is de snackbar mevrouw mijn grote patat aan het inscheppen. Vraagt een van die twee vrouwtjes aan haar: ‘is dat een grote patat?’
Dus de snackbar mevrouw zegt dat dat klopt.
Vraagt ze: ‘oké, wij zijn met zn 5-en, denk je dat dat genoeg is?’
Dus snackbar mevrouw: ‘nee joh, er zijn mensen die dit alleen eten’
Zegt het vrouwtje (van normaal postuur): ‘WAT!? HUH!? Nee toch!! Er zijn toch geen mensen die dit ALLEEN eten!? Nou, nee dat gaan we niet doen hoor, kom nou.’
Ondertussen sta ik te doen alsof ik het allemaal niet hoor.

Dus die snackbar mevrouw roept me dat mn grote patat klaar is en ik stap naar voren om het aan te pakken, staan die twee vogels me aan te loeren alsof ik het vreemdste natuurverschijnsel ben dat ze ooit gezien hebben jemig. Overdrijven is ook een vak. Laat mij mn leven leven met mn patatje :frown:

98 likes

klinkt ook wel echt als een hele toffe werkgever!!

even los van zn kledingsmaak dan :see_no_evil:

1 like

Foodshaming

Ik hanteer dezelfde regel als jij wat betreft de snack / friet grootte!

2 likes