Stel hier je persoonlijke vraag #4

Misschien niet het woord stinken gebruiken maar zeggen dat je last hebt van de geur?
Ik zou het zelf ook lastig vinden haha

2 likes

Hahahahaha het lijkt me wel heel erg grappig als zoiets een keer op het forum gebeurt. Een hele rant over een verschrikkelijk irritante collega en dat er dan iemand reageert met ‘…Iris? Iris van Human Resources?’

35 likes

Zou heel grappig zijn, als het mij niet zou over komen of ik zou het moeten zien als investering in een goed verhaal voor later hahah

1 like

Is het misschien mogelijk om hem aan de voedselbank te geven? Weet niet of dat dicht bij je in de buurt is

3 likes

Ik heb het uitgezet omdat mensen steeds opmerkingen maakten over dat ik nog laat op was. Bemoei je met je eigen zaken :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ik ben graag de big spoon maar ben ruim 15 cm korter dan mn vriend dus we hebben het omgedoopt tot Tryhard Teaspoon

43 likes

Hahahahaha geweldig

Ok, ik heb het gezegd en de bloemen staan op een ander bureau…

“… Dan kun je ze zelf ook beter zien :upside_down_face:

16 likes

Ik heb zelf ook blauwe vinkjes uitstaan, maar ik vind het wel chill om te weten wanneer iemand voor het laatst online is geweest omdat ik me vet snel zorgen maak om mensen??? Als ik bijvoorbeeld uit ben geweest met vrienden dan check ik vaak zodra ik thuis ben of iedereen nog eens veilig online is geweest, ofzo. Of als ik mijn broertje een paar dagen niet heb gesproken en ik geen zin heb om vet lang op een antwoord te wachten vind ik het ook prettig om te zien dat hij pasgeleden nog online was. Geen idee waarom ik dit heb :woman_shrugging::woman_shrugging::woman_shrugging:.

6 likes

Dit inderdaad, of adem op mijn nek/rug. En ik vind het fijn om iets vast te houden, dus daarom liever big spoon :slight_smile:

1 like

Ja hetzelfde, grote lepel is zoveel fijner, ook als je kleiner bent! Ik voel me al constant overweldigd door de aanwezigheid en grootte van mijn vriend, als we liggen te lepelen en ik de grote lepel ben ben ik in control, vet prettig!!!

1 like

Ik ben dus waarschijnlijk echt een slechte big spooner maar ik vind het heel lastig en onprettig. Toen ik op kamers woonde had ik muizen in Mn kamer, daarom heb ik enkele nachten bij een huisgenoot in bed geslapen. Ik wilde niet dat hij mij aanraakte dus ik had besloten dat ik dan aan het voeteneind ging liggen (nadat ik het bed had verschoond van hem) en hij dan gewoon kon liggen. Het was wel het grootste formaat bed dus mijn voeten zouden dan sowieso niet in zijn gezicht komen. Dit hebben we meerdere nachten gedaan, vooral ook omdat ik bang was dat hij onbewust ging spoonen. Daarna kwam 1 of ander onkruidverdelger. Hij heeft wel een aantal keer aan Mn voeten gekieleld omdat hij die schattig vond, dat vond ik al erg genoeg. Er zou een boek moeten komen over “spoonverhalen” .

hahaha dat was ik geloof ik. Doe ik nog altijd. Vooral nu is het chill want mijn vriend is mega warm en ik altijd ijskoud

1 like

Als je een vriend of vriendin hebt, wat is jullie lengteverschil?

  • We zijn ongeveer even lang
  • Ik ben <5cm langer
  • Ik ben 10-15cm langer
  • Ik ben 15-20cm langer
  • Ik ben 20+ cm langer
  • Ik ben <5cm korter
  • Ik ben 5-10cm korter
  • Ik ben 10-15cm korter
  • Ik ben 15-20cm korter
  • Ik ben 20cm+ korter

0 stemmers

(PS ik had deze antwoorden eerst geformuleerd als ‘ik ben xcm korter’ en ‘hij/zij is xcm langer’ :joy:)

10 likes

Ik heb mijn laatst gezien uit omdat ik nooit wilde dat mijn ouders konden zien tot hoelaat ik wel niet online was :see_no_evil: Eigenlijk overbodig nu, ben al meer dan een jaar uit huis maar heb er nooit meer aan gedacht.

Wij precies 30! Ik ben 1.68 en hij 1.98. Hij is zooooo lang. Buiten Nederland krijgt hij er zo vaak commentaar op, soms wil zelfs iemand met hem op de foto. Ik denk dat hij ook gewoon heel lang ‘oogt’ omdat hij natuurlijk heeft aangeleerd overal voor te moeten bukken en dat heel erg in zijn lichaamshouding zit.

3 likes

Mijn vriend is 13 cm langer dan ik maar dat besef ik altijd pas wanneer hij bijv. achter me staat en omhelst ofzo, ik denk altijd dat ik een stuk langer ben dan werkelijk is waardoor ik altijd het gevoel heb dat we maar 5-10 cm schelen??? Echt heel raar trouwens, anderen zien mij juist als kleiner dan ik echt ben (en vooral in NL krijg ik best wat opmerkingen over hoe klein ik ben terwijl ik een hele gemiddelde 1m67 lang ben), terwijl ik mezelf altijd als net zo lang als mijn 1m70-75 vriendinnen ervaar, tot ik ons op foto’s samen zie.

Hebben anderen dat ook?

  • Ik ervaar mezelf als langer dan ik echt ben.
  • Ik ervaar mijn eigen lengte als correct.
  • Ik ervaar mezelf als kleiner dan ik echt ben.
  • Nora wtf?

0 stemmers

Ja heb ik ook! Als mn vriend en ik samen voor de spiegel staan zie ik eigenlijk pas dat we veel schelen (25cm)

1 like

Ik zag laatst een foto van ons die op een bruiloft was genomen en toen viel het me echt op haha! Zo zien we er dus uit van de buitenwereld. Hij ziet mij dus ook meestal vanaf een soort schuin-boven hoek, wel flatteus natuurlijk. Beetje die selfie-angle :wink:

16 likes

Wij ook iets meer dan dertig centimeter :biggrin: vind dat echt gezellig. En hij kan slang-gewijs zich helemaal rond me heen knuffelen met zijn lange ledematen :snake:

2 likes