Stel je persoonlijke vraag #23

Sowieso seks met iemand die hij niet leuk vindt, want dan heb je dus blijkbaar zó veel schijt aan onze relatie dat je het zelfs met iemand die je niet leuk vindt doet :exploding_head:

34 likes

Seks vind ik erger. Allebei zou einde relatie zijn, maar als je iemand niet leuk vindt en je hebt er toch seks mee vind ik dat nog respectlozer. Zoveel stappen tussen niks aan de hand en seks met iemand hebben… als je iemand anders leuk vindt, kan gebeuren als je in een lange relatie zit, en je zoent met diegene… zou ook mijn hart breken maar dan zie ik nog een reden achter waarom je het gedaan hebt. Je hebt gevoelens voor diegene, dat maakt nee zeggen een stuk moeilijker. Seks met iemand die je niet leuk vindt is puur je pik achterna lopen en schijt hebben aan mij en de consequenties.

Maar beide heeelll erg.

1 like

Nou ik zou dus eerder jaloers worden op intensief samenwerken, als mn eigen relatie ruk is op dat moment. Maar een hobby matige acteer/toneelclubje zie ik niet als zodanig intensief dus ik denk niet dat je dan vanwege je rol en het kussen dat daarbij komt een intieme relatie opbouwt. (Ik associeer hobby met 1 of 2 avondjes in een week een toneelstukje oefenen.) Waarin je dat met lange en vermoeiende dagen misschien sneller doet? Geen idee hoor.

Maar ik denk dat ik misschien jaloers zou worden op een vrijheid die hij zou hebben (zoenen met een ander als bijzaak van een hobby) die ik dan niet mag hebben. If that makes sense? Ik hecht overigens niet veel waarde aan zoenen, dus daarop zou ik niet snel jaloers worden (en zonder gevoelens denk ik ook niet echt meer voor de lol doen, maar gewoon het idee). Maar ga er slecht op als ik iets niet ‘mag’ en hij het zelf wel ‘mag’, dat heb ik wel eens met vriend voorgehad en was ik heel principieel in. 🥲🥲

Edit : op de nieuwe poll, seks. Want moet je veel meer stappen voor ondernemen (waarin je kan denken: wow slecht plan, niet doen). Zoenen is zo gebeurt, ook al kap je het snel af - heb je wel ff nog gezoend.

2 likes

Ja ik wilde beide ze neutraal mogelijk maken, maar bij seks dacht ik aan escortwerk, maar daar struikel je ook niet van de ene op andere dag in, dus sorry het staat idd niet helemaal tegenover elkaar.

Oh even voor de duidelijkheid, bij beide is het overlegt en dus niet stiekem!

1 like

Is er eigenlijk een deel je afbeelding topic?
Ik heb namelijk een graphic gemaakt en wil hem delen haha :upside_down_face:

1 like
2 likes

Foutje bedankt

1 like

Dat was niet een post die ik zelf heb geschreven, maar een link naar een topic dat hiervoor bedoeld is. Dus daar kan je je afbeelding delen als je wil! En kun je ook de creaties van anderen bekijken. Dus het is er al :slight_smile:

1 like

Maar hij had ook wel voornamelijk vanilla rolletjes toch? Je bedoelt J toch? Hahaha

Wel eens een baksteen naar mijn hoofd gekregen. Ik ben zeer benieuwd hoe het met dat ventje is afgelopen (ik was 11, hij 6). Misschien is hij nu een hooligan.

2 likes

Twee jaar was ik alleen bij een lezing van Joris Luyendijk. Ik heb een gigantische crush op hem, al jarenlang, mijn vriend stond er ook bij. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest om met iemand te praten. M’n vriend heeft me daarna zo hard staan uitlachen. Opeens ben je weer 13 en kwam er geen zinnig woord uit. Z’n handtekening had ik al haha. Verder heel veel bands ontmoet, waaronder de gitarist van de Rolling Stones, maar dat boeide me lang niet zoveel als Joris :heart:

2 likes

Je bent overigens ook met de ME in aanraking geweest, maar dat heb je niet ingevuld! Memorabel etentje met oa @Spaarlamp die we nogal onhandig hadden gepland toen Feyenoord net geen kampioen werd tegen Excelsior. Echt een goed ‘welkom in Rotterdam’ moment was dat :joy:. Zo gaat het niet elke dag hoor (mss deze week wel).

5 likes

Ooohh, sorry :upside_down_face:

1 like

OMG, ik ben echt een crimineel :open_mouth:. Hoe kan ik die dag vergeten

3 likes

Ik denk de verwarring is dat we in NL met “iemand niet leuk vinden” iemand bedoelen waarbij je geen romantisch gevoel hebt.

Niet iemand die je onaantrekkelijk vindt, maar iemand voor wie je geen diepe speciale gevoelens koestert, maar dus wel gewoon lekker/een leuke persoonlijkheid kan zijn/hebben.

11 likes

Haha nee maakt niet uit hoor!

Hahahah ik heb de video nog :joy::joy:

Was jouw stad vroeger “gevaarlijker”/meer pauper dan nu? Met stad bedoel ik het centrum/stationsgebied. Als je niet in een stad woont dan de dichtsbijgelegen stad.

  • Ja echt groot verschil, glam up
  • Ja een beetje minder pauper nu
  • Ja maar het is nog steeds best pauper
  • Nee, zelfde gebleven
  • Nee, is nu beetje pauperder
  • Nee, vroeger was het veel beter

0 stemmers

Badparels bij de DA, en dan reden mijn vriendinnetje en ik die kapot met de fiets. Als ze hier op dit forum blijkt te zitten heb ik zojuist mijn identiteit prijsgegeven.

5 likes

Hahaha Hoog Catharijne vroeger vs nu

12 likes