Waar erger je je aan #7

Komt u maar!

Dit is inderdaad ook mijn ergernis. En als je het dan aan hebt is alles oké, maar na 1 keer wassen en het dan weer aantrekken is het zo statisch dat je het eigenlijk niet meer aan kunt. Heb echt al meerdere kledingstukken gewoon weg gedaan hierom terwijl ik ze wel nog heel leuk vond en graag nog had gedragen.

4 likes

@Ohappyday Als het je echt niet lekker zit (er een onderbuikgevoel bij hebt) zou ik misschien sowieso het slot vervangen. Sleutel kan ook nagemaakt zijn.

Hele lockdown periode heb ik veel gesport en goed gegeten maar nee de laatste 3 weken heb ik het natuurlijk weer goed moeten verpesten met kinderbueno’s en chips :joy::tired_face: ik wilde helemaal ripped terugkomen in de sportschool maar helaas. Nu heb ik een maand om het een beetje goed te maken

Ik had onlangs een tentamen en de ochtend daarna zeiden allemaal mensen in de groepsapp dat ze al een cijfer hadden gekregen. Dus toen heb ik die dagen echt honderd keer blackboard gerefresht, maar er verscheen maar niks.

En nu zijn we bijna twee weken verder en heb ik nog steeds geen beoordeling.

Vriend die vandaag perse de deur uit wil om te wandelen, maar gewoon niet achter z’n computer vandaan komt omdat hij een of ander spel zit te spelen. Ik ben al helemaal klaar om te gaan en meneer heeft nog niet eens gedoucht

1 like

Aan het duivenvrouwtje uit home alone dat blijkbaar onder ons woont en hele zakken vogelvoer op d’r balkon gooit zodat alle duiven uit de stad zich hier verzamelen en lekker de boel onderschijten :angry:

6 likes

Aan de buren in de vinexwijk van m’n ouders die al zeker een uur de tuin staan te Kärcheren. Het is al weken droog en dan ga jij er even 50 liter water doorheen jassen om je tegels netjes te krijgen. Ik snap dat niet

2 likes

Dat sommige mensen al afscheid nemen voordat ze op het punt staan om te vertrekken. Verzamel je spullen en zeg dan doei, niet afscheid nemen en dan vervolgens een kwartier later nog thuis zijn en de kamer in blijven wandelen.

@Westwood jawel. Ze heeft nu gezegd dat ze woensdag of donderdag komt en anders gaan we de sleutel halen

1 like

Wanneer mensen zeggen dat er een baby in hun buikje zit. Nou sorry hoor, maar als er een baby in kan is het geen buikje meer.

Ik duim voor je!

1 like

Of in hun maagje😋

7 likes

Ik erger me aan mensen die dit soort zwembaden in hun tuin zetten en vooral mensen die dat nu doen

Aso’s

Grote zorgen om populaire tuinzwembaden: ‘Zo’n ding kopen? Denk twee keer na!’

https://www.ad.nl/binnenland/grote-zorgen-om-populaire-tuinzwembaden-zo-n-ding-kopen-denk-twee-keer-na~a78136c0/

6 likes

Ik kwam ook om een waterergernis te posten.
Iemand op marktplaats probeert mij te dwingen het aquarium dat ik online heb staan te vullen met water om deze op lekkage te testen. Ik heb netjes aangeven dat niet te doen omdat ik het zonde van het water vind. Ze blijft maar ‘ja maar’-en
Ik vraag er maar €5 voor en ga echt geen grote hoeveelheid water verspillen en al die moeite doen voor zo’n bedrag

4 likes

die simpele interviewers bij op1 die zich niet kunnen inleven in de belevingswereld van geestelijk gehandicapten.

1 like

huh? dat viel toch wel mee?

Dat het stuk op m’n rug waar ik verbrand ben, natuurlijk ook het stuk is waar ik niet bij kom voor aftersun smeren.

Morgen maar een spuitbus aftersun zoeken :sob:

Mannen van een jaar of dertig waren lachgas aan het inhaleren en ondertussen met hun voetbal aan het overschieten en schoten hem tegen mijn fiets aan. Toen vroeg een debiel “ohh doe je mee, stouterd”. Wtf komt dat stouterd vandaan dan. Ik heb bits " Nee" geantwoord maar eigenlijk wil ik naar alle debielen hier in de stad die naar je roepen, fluiten of rare woorden uiten, zeggen dat ze hun muil moeten houden. Laat me met rust.

1 like

na ik vond die zorgmedewerkster erg goed, maar vooral Pauw wel een beetje naief wat betreft zijn inlevingsvermogen en empathie. Zo verbaast reageren dat ze niemand zag, of dat ze de koning zo gebruikten. Vond het allemaal best wel logisch en daar had hij zich wel wat meer in kunnen verdiepen.