Spitskool roerbak
Even meegedaan met de Ottolenghi hype en Four-allium baked rice gemaakt (met pijnboompitten in gebruinde boter ) met fennel braised cod.
Zie recepten in de link. From baked rice to braised cod: Yotam Ottolenghi’s one-pan recipes | Food | The Guardian
Was heerlijk. Heb wel ipv 200 ml bouillon, 200 ml water plus bouillonblokje gedaan, en dan die teaspoon zout weggelaten. Plus meer venkel, want laf venkel.
Zwaar leven
Soort lasagne van ravioli (gevuld met spinazie en citroen) met spinazie, spekjes en kaas
Zuurkoolschotel uit de oven
Deze soep eens proberen.
Snert uit de slowcooker, gemaakt door mijn moeder. Zin annnn
Mushroom stroganoff uit kookboek one pot vegan. Zo lekker, heb er al helemaal zin in
tortilla gevuld met mais, zwarte bonen, tomaat, spinazie, pulled oats, komijn, chipotle etc, en dan strak dichtvouwen en rondom krokant gebakken in de pan
Gegrilde groenten met couscous
Uit eten
Ovenschoten gnocchi met kip, kaas en tomaat
Fumbwa met kip. Mama heeft gekookt en ik heb dit recept online gevonden, wij hebben wel geen look gebruikt.
Keertje cheaten Op de huid gebakken zalm met gebakken aardappeltjes met schil, veldsla en komkommer in een mosterd/agave/dille dressinkje
Wij aten een gezondere versie van de good old kapsalon.
Aardappeltjes uit de oven, vivera plantshoarma, gebakken ui, gesmolten kaas, komkommer en tomaatjes en een yoghurt-knoflooksausje.
Oeh die broodjes zien er goed uit! De soep is qua smaak echt heerlijk en super simpel, maar het is echt super dik geworden. Toch iets niet helemaal goed gedaan denk ikn😅 Wel echt een top tip want het is echt spotgoedkoop ook.
Favoriete ottolenghi: de orzo met garnalen en feta