Kung pao bloemkool
Ik ken dit helemaal niet, klinkt wel goed. Waar smaakt het naar? Heel erg naar biet of ook nog anders?
Pizza! Heb een ooni pizzaoven voor m’n verjaardag gekregen en vanavond komen er vrienden langs (niet voor m’n verjaardag want dat is pas over een maand).
Gisteren deeg gemaakt
Gado gado
Pompoen-wortel soep en pizza met tomatensaus, courgette, buffel mozzarella en parmezaan.
Ik ben op zoek naar de snelle versie en ik kwam bij een berichtje van jou uit. Volg je dan dit recept? Papardelle met porcinisaus en parmezaan
En ik dacht dat er nog een tip was om het goedkoper te maken maar dat kan ik ook niet terug vinden
Ja ik denk het wel! Al was het volgens mij toen een story op instagram oid. Het scheelt sowieso al om het met gewone pasta te maken zodat je die oventijd niet hebt.
Goedkoper maken kan met minder gedroogde paddenstoelen (volgens mij staat er 60 gram, ik deed altijd twee zakjes van 15 gr ongeveer) en 1 soort kaas ipv 3.
5/10, beetje saai
Italiaanse hamburger uit een oud Sonja Bakker boek. 🫠 Achja, het smaakt er niet minder om!
Waarom maak je een hamburger uit een kookboek?
Gewoon benieuwd haha, is nog nooit in mij opgekomen.
Of is het recept om de burger zelf te maken?
Haha, in een ver ver verleden volgde ik het dieet van Sonja Bakker. Ik bladerde bij het terugvinden van haar boek ergens onderin de kast het even door en dacht ooohhhh die burger was zo lekker toen. Daarom ga ik 'm nog een keer volgens haar boek maken. Normaal pleur ik ook gewoon mn eigen hamburger in elkaar
Ik heb pizza vooruit besteld, lekker makkelijk eten de dag voor ik wegga
Bulgur met tomaat, aubergine en Citroen yoghurt uit simpel
Koude kimchi noodles met gerookte tofu
Oh, lekker!! Heb nog aubergines, deze komt voor morgen op het menu.
Pastasalade met penne/pesto/tomaat/buffel mozza/pijnboompitten
Wraps met spinazie, champignons en halloumi
Stamppot ijsbergsla
Is dat niet gewoon aardappel gestampt met water dan? Blijft daar iets van over? Nog nooit van gehoord haha
Nee gelukkig niet dat lijkt me niks Je kan het op heel veel manieren maken! Wat ik heb gedaan is aardappelen koken en dan de iets van laatste 3 minuten wat ijsbergsla mee koken afgieten, olijfolie + cream freche + mosterd + peper + zout stampen en dan rauwe ijsbergsla erdoor heen mengen. Erbij een gekookt ei en wat pinda’s maar je kan ook hamblokjes doen. Ik vind met appel en augurk erbij ook lekker. En qua kruiden is dit natuurlijk niet zo spectaculair al kan je er alle kanten mee op. Zelf vind ik het wel een lekkere frisse combinatie!
Ijsbergsla kan je ook goed roerbakken en dan met doperwtjes is heel lekker als bijgerecht bij wat dan ook.