Wat eet je vanavond #5

De discussie wordt voortgezet vanaf Wat eet je vanavond #4 - #5142 door Xiomara.

Eerdere discussies:

4 likes

Rendang van jackfruit met rijst en sajoer boontjes

5 likes

@Blauwbeertje

Gewoon het eerste recept gebruikt wat ik tegenkwam

3 likes

Bobotie from scratch met rijst

3 likes

Met ook eigen gemaakte chutney?
Zelf gebruik ik altijd misses balss, maar ben benieuwd of je een recept hebt met zelfgemaakte chutney

Heel lekker, was wel moeilijk te keren in een grote gietijzeren pan

3 likes

Korean beef met rijst en kimchi

6 likes

Yes, ik weet alleen niet of de smaak overeenkomt met die wat jij bedoelt want die heb ik nog nooit gehad, maar ik heb dit recept gebruikt voor de blatjang/chutney

En dan dit recept voor de bobotie, alleen dan de abrikozenjam en chutney op smaak vervangen door de blatjang van hierboven

2 likes

Ik was eigenlijk van plan om dit te maken: High Protein Harissa + Lentil Pasta - SO VEGAN

Maar ik bewaar het voor morgen. Vanavond is het een broodje zalm geworden met avocado, dille, kappertjes, rucola en roomkaas.

2 likes

Courgetti met zelfgemaakte ragĂą.

https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1195580/quesadillatraybake

2 likes

Gisteren congee met enoki, veggie floss, een eitje en veel lenteui (en preidumplings ernaast)

En vanavond hopelijk uit eten!

23 likes

Harissa kip met platbrood en salade

2 likes

Het ziet er weer heerlijk uit! Waar heb je de veggie floss gekocht?

2 likes

Bij de Amazing Oriental! Ligt in de mijne gewoon naast de pork floss

1 like

Nu ik wat beter kook vind ik echt veel van zijn recepten zo tegenvallen, is dit boek wel beter?

Vandaag ga ik toch maar een x voor een Instagramrecept. De pasta pinda pomodori oid van Veggilaine.

1 like

Wraps met homemade harrisa pulled chicken

1 like

Burrito bowl zelf gemaakt

2 likes

Ben inderdaad uit eten geweest :grin: Ik had daslookfritters met prei en tamarindesaus, heilbot met langoustinebisque en wilde spinazie, aardappels met masalajus en mango, salade van artisjok, witlof, druif en dillevinaigrette, sesam-pastinaakijs met bergamotcrème, witte chocolade en zonnebloempitten, en kardemomcrème met duindoornbesmousse, appelgranita en koffiemeringue. Was megalekker allemaal!

18 likes

Oehhh waar was je uit eten?

1 like