Wat ga je vandaag doen?

Ik heb vandaag sinds tijden weer iets leuks op de planning, dus ik wil wel aftrappen: eerst nog iets afmaken voor werk en vanavond uit eten en naar de bios!

Wat hebben jullie voor vandaag op de planning staan?

Boodschappen, wassen, huis opruimen. :slightly_frowning_face:
En daarna ga ik lekker op mijn balkon genieten van mijn laatste uurtjes vakantie.

Vanochtend in de tuin zitten en vanmiddag de stad in en verder met in de zon zitten, maar dan op het terras

Ik ga zo richting sportschool, begin middag met m’n vriend ergens lunchen en daarna lekker de rest van de dag op het balkon genieten van de zon.

1 like

Uitgebreid brunchen, naar een meer met de hond en dan langs mijn ouders. Neem mijn bikini mee en ga daar ook in de tuin chillen

2 likes

Lekker naar zee, wandelen, eten, drankje, zwemmen :sun_with_face:

1 like

Een flyer afmaken en koekjes bakken. Verder weet ik het nog niet!

Edit: ik ga ook nog wat yoga doen.

Vanmiddag werken! En dan 3 dagen vrij :smile:

Zo lekker ontbijten (met pompoenpannekoekjes, Mn fave) en een beetje rondlummelen en schoonmaken en dan hopelijk even ergens van de zon gaan genieten

Als mini straks wakker is even met hem douchen, dan een stukje wandelen met het hele gezin (burgerlijkheid pur sang) en dan een traphekje monteren.

1 like

Saaie dag maar dat vind ik eigenlijk de fijnste:
Uurtje schoonmaken, uurtje strijken, langs de Amstel fietsen in het zonnetje en daarna bij mijn ouders eten. Als ik weer thuiskom m’n haren wassen, want m’n ouders roken. En m’n bed verschonen lekkor lekkor

Ik ben nu bij mijn vriend, geen idee wat we vanmiddag gaan doen. Vanavond gaan we in ieder geval bij mijn ouders eten en hoop ik wat dingen uit te kunnen zoeken voor mijn vakantie.

Ik ben bij m’n ouders. Vanochtend was ik al (te) vroeg wakker omdat m’n nichtje begon te kletsen. Toen hardlopen in het bos, een beetje spelen met m’n nichtjes, nu in bad met Netflix en frambozen. Verder vandaag nog tijd doorbrengen met familie, yoga en mediteren, misschien nog een artikel insturen, dutje doen, zonnen, lezen. Vanavond heb ik het huis een paar uur voor mezelf dus dan is het waarschijnlijk Netflix en bankhangen, vroeg m’n bed in. Misschien stel ik yoga en mediteren ook uit tot ik het huis voor mezelf heb

2 likes

Net lekker laat ontbeten. Nu lekker chillen in de tuin met een boek. Met de hond even naar een losloopgebied fietsen en daarna terras op voor wijn en bitterballen. Savonds bbqen :heart:

Mijn thesis afschrijven. Als iemand me even uit bed kan trappen, danku.

Koffie drinken met een vriendin
Naar de markt voor groente en fruit
Boodschappen doen

Niet super boeiend maar in deze hitte heb ik ook weinig zin in dingen.

ik wilde eigenlijk om 09:00 gaan sporten maar heb gister tot half 2 gewerkt en mag dan geen wekker zetten van mezelf. word eigenlijk altijd uit mezelf rond 8:00 wakker maar werd vandaag pas om 10:00 wakker dus ik had de uurtjes nodig denk ik. daarom ga ik nu mijn huis opruimen (HEEL erg nodig) en wat wasjes draaien en om 16:00 moet ik werken tot 00:00 :heart::heart::heart::heart:

Naar de Swan market joejoe.

Opruimen in huis en naar de ijssalon :heart_eyes:

Yas.