Wat je even kwijt wil #16

Congrats! :grin:

1 like

Oh man, ik werd vanochtend wakker met een pijnlijke keel en het is inmiddels wel beter, maar het blijft een beetje hangen. Ik wil écht niet ziek worden. Vitamine C-infuus maar? Of wat helpt?

1 like

Ja bij mij kwam de helft er ook weer uit :sweat: En dankjewel, het is goed gegaan!

Hier heb je nu niets meer aan, maar ik drink het met appelsap, dan is het wel te doen!

1 like

Als je het echt wil, doen!

@anon46421473 nee, ik snap dat je je er naar door voelt. Hoe haalt iemand het in z’n hoofd om dat te zeggen??

2 likes

Vind kleurling ook een beetje een vaag woord. Vind uberhaubt niet dat je telkens iemands huidskleur moet benoemen tenzij je iemand moet omschrijven ofzo.

6 likes

Ik vind het eigenlijk juist geen vaag woord, maar juist zo’n woord waarvan ik dacht iedereen wel wist dat het niet kan. Verder met jou eens hoor! Heel vervelend @anon46421473 en heel goed dat je er iets van hebt gezegd!

2 likes

Ik vind dat heel 1950 klinken ja. En al ligt het aan jou dat je het niet prettig vind, dan alsnog heb je alle recht om hoe JIJ aangesproken wordt ongepast en vervelend te vinden, hoe het dan ook bedoelt was.

9 likes

Ik heb weer een afspraak gemaakt om mijn lippen te laten doen, alleen weet ik even niet hoe ik dat subtiel aan mijn vriend laat weten.

2 likes

Het is een raar woord, en bovendien is het niet aan anderen om te bepalen of jij dat oncomfortabel vindt of niet. Maar ja god forbid dat je een keer iets zegt als een discriminerend woord gebruikt wordt he, dat is heeeeeeel vervelend voor de andere mensen die erbij zijn en beleefd zijn is belangrijker :roll_eyes:

1 like

In eindhoven bij faceland en er is nu een actie met een nieuw merk filler voor honderdvieftig euro

1 like

Ik heb afgesproken om naar een feestje te gaan vanavond, maar nu heb ik vandaag rotnieuws gekregen en wil ik liever met zelfmedelijden in bed liggen en netflixen maar vind het ook te lullig om nu nog af te zeggen

Ja dit, ik kan zoooveel lullen echt geen rem gewoon. Ik was dus met een paar FF meiden en had dicht achteraf ook heel erg. Durfde haast niet terug op het forum oops haha

6 likes

Ik vind het echt superraar dat iemand dat over je zegt. Uit welk jaar komen deze mensen?

2 likes

Hahahaha ik zou het super stressvol vinden om FF meiden te ontmoeten!

2 likes

Vond ik ook! Maar wel heel leuk, alleen had ik dus precies die twijfels zoals jij achteraf.

1 like

fuck deze bitch

16 likes

Haha

“U bent echt een bitch, mevrouw. Maar ik bedoel het goed hoor!”

15 likes

‘oooohhh sorry, mag ik dat ook al niet meer zeggen?’

6 likes