Wat je even kwijt wil #40

Gelukkig stond de bestelling op het adres van mijn ouders dus komt ie hier niet aan de deur

2 likes

Huh heb je nu een foto van arnon grunberg en carry slee? :face_with_monocle: Ze lijken nog op elkaar ook :exploding_head:

3 likes

Ja bij die enge foto die hier gepost was moest ik direct aan Slee denken. :joy:

13 likes

Ja maar dan ga jij wel in een soort final destination scenario terechtkomen aangezien de verkeerde dood zullen zijn. Ik zou even niet meer douchen of de auto nemen of ja eigenlijk alles.

2 likes

Yay morgen hele dag werken eindelijk weer eens olé

Ahaha. Super grappig dat dat je associatie was. Ik dacht alleen maar creepy. :joy:

1 like

En ook @praline: ik weet niet of zoiets bestaat, maar denk het helaas niet. Er zijn natuurlijk zoveel websites dat het me lastig lijkt één tool te maken voor al die databases.

Wat ik zelf kan bedenken is om in je e-mail te zoeken op trefwoorden zoals ‘account’, ‘welkom’ en ‘wachtwoord’.
Als je geen mail meer ontvangt van een bepaalde website waarvoor je wel een account hebt en je bent vergeten dat je er een account hebt, kan je daar denk ik niet zoveel mee.

Voor de websites waarvan je weet dat je er wel een account hebt, zou ik nieuwe wachtwoorden instellen. Het beste is unieke wachtwoorden, maar als je dat lastig vindt, zou ik in ieder geval voor je meest belangrijke accounts (met bijvoorbeeld adres- of betaalgegevens) wel een goed, sterk en liefst uniek wachtwoord gebruiken.

1 like

Ik ben dus zo’n noob die op veel plaatsen hetzelfde wachtwoord gebruikt. Ik dacht dan als ‘uniek’ wachtwoord dat ik nog wel zou kunnen onthouden: bv telkens de naam van de website/dienst waarvoor het ww is aan het begin of eind van mijn standaard ww toe te voegen, maar dit heeft dan ook helemaal geen zin wss? Als ze één ww hebben dan snappen ze dus dat je dat systeem gebruikt, of zit er niet altijd een denkend mens achter maar een computer/programma? (ik snap dus echt niks van hacking, als dat nog niet duidelijk was :joy:)

Deze combinatie doet mij dan weer denken aan een soort vreemde versie van Cruella de Vil.

1 like

Ik heb net een nieuwe wasmachine besteld en ben zo gelukkig. Voel me nu ook heel oud dat ik daar zo blij van word.

8 likes

Ik weet niet hoeveel moeite er verder over het algemeen nog gedaan wordt. Ik kan me voorstellen dat als veel mensen die truc gebruiken, het voor de kwaadwillende inderdaad wel loont om “website1” voor “website2” te vervangen in het wachtwoord als geprobeerd wordt om accounts op website2 binnen te komen.

1 like

Ik heb zo’n ontzettend fijn weekend gehad met m’n date en zijn vrienden eerst, toen lekker gebarbecued met date en huisgenootje en vandaag hele dag wezen varen en wakeboarden bij een andere vriendin en haar vriend. Echt voel me ineens heel gelukkig en ‘rijk’ met al die mensen om me heen.

29 likes

Nooo hoe kan je dit onze grote jeugdheldin Carry Slee aandoen :worried:

Ik doe dit (voor minder belangrijke accounts), maar ik kort de website altijd af. Dus Facebook is dan FB, Twitter is Tw, enz. Nog altijd niet ideaal maar naar mijn gevoel toch íets veiliger.

2 likes

@Vladimir @August :heart::heart:

1 like

Dat deed ik ook altijd, maar nu gebruik ik Lastpass, echt een aanrader! Allemaal unieke ww en extra verificaties om erbij te kunnen komen

4 likes

Ik kan zo genieten van lekker even alles uitzetten en wegleggen en lekker tiktokken, straks weer lekker in bed liggen en domme filmpjes kijken :grin:

2 likes

Ik gebruik sinds kort Zwitsal bodylotion en dat ruikt zoooo lekker. Word elke keer weer helemaal blij als ik het gebruik :heart_eyes:

4 likes

mensen in mijn omgeving vragen weleens hoe ik ‘afschakel’ van mijn werk
nou, de laatste tijd kijk ik dit soort Ice skating video’s op youtube en dat is zoooooo rustgevend
dus, ik ben net thuis en heb dit aan staan met een zak chips en ik kom echt tot rust hoor, genieten. een tip :thumbsup: :geek:

21 likes

het lekkerste is trouwens als er commentaar onder zit, zoals deze video, omdat ik natuurlijk helemaal geen verstand heb van dit soort zaken en ik op die manier mee kan oordelen hoe ‘mooi’ of ‘perfect’ een draai was

11 likes