Wat je even kwijt wil #44 (Deel 1)

Daarom heb ik altijd zakdoekjes mee :sweat_smile:

2 likes

Ik was idd niet thuis maar op het station. Ik had nog een ongebruikt mondkapje aan mn pols zitten. Dus dat gebruik ik liever dan helemaal niks hoor ew. En @Westwood haha bah nee joh ik heb nog een zakje met nieuwe wegwerpkapjes. Ik ben niet zo’n viezerik :mask:

2 likes

Oooh HAHAHAH oke dat maakt het wel een stuk logischer hahahahah. Not judging maar ik werd al een beetje fysiek naar van de gedachte aan je plasmondkapje echt om doen

3 likes

hahaha omg, als dat zo was was dat echt perfect geweest voor het biechttopic, en dan had ik dat daar ook zeker gepost. Hahahaa omg plasmondkapje dat woord ook echt.

3 likes

Ja dit zou ik eerder doen, tenzij je iets groots/zwaars gaat ophalen. Als je dan thuis komt, kan je meteen een lekkere warme droge outfit aantrekken

1 like

Ik ben echt verslaafd aan dit stomme spel en ben in het echt ook absoluut niet zo georganiseerd zoals ik daar ben hahaha

1 like

Even een dagboekpost hoor. :roll_eyes:

Ik had een super relaxt weekend en stond vanmorgen helemaal happy op, want heb 1,5 week vrij en heb allerlei plannen voor m’n vrije dagen in en om het huis. Wilde ik vanmiddag de droger aanzetten voor ik m’n rondje winkels/postkantoor/bouwmarkt ging doen, doet die kut-droger het niet?! Dat ding is net een half jaar oud! De knoppen lijken continu ingedrukt, waardoor dat ding natuurlijk helemaal spacet.

Waarom, waarom kan een stom apparaat als een droger zo je dag verpesten. Ben echt mega chagrijnig. Na een uur kutten maar een reparatie via Coolblue aangevraagd. Daarna deed m’n auto raar, nou echt ik kon wel janken?! Haha tering zeg. Ik ging echt van een tophumeur 9/10 naar mega-chagrijnig humeur 2/10. Zin om dingen kapot te maken.

Nu een wijntje verder gaat het wel weer. :grimacing: Goeie coping ja. En benieuwd wat Coolblue met die droger gaat doen.

3 likes

Het is altijd best fris in mijn computerkamer (enige kamer met enkelglas en geen warmte van de buren) maar het is wel de enige kamer waar ik de regen goed kan horen tikken op het raam dus nu zit ik hier want het klinkt zo gezellig.

2 likes

Ja, je hebt 2 jaar garantie op je gekochte producten. Afgelopen weekend ging ik mijn kapotte blender terugbrengen (1,5 jaar oud en ding was echt €30,-) en heb een nieuwe meegekregen.

5 likes

@Trenchcoat
Ik denk ook wel dat ze het goed gaan regelen hoor, maar het hele gezeik wat je er mee hebt… :triumph: Ik zou overigens binnen een uur bericht krijgen van Coolblue wat het plan werd, maar tot op heen (4 uur later) nog geen bericht.

Heb ook het idee dat er elke vakantie iets kapot gaat. Vorige keer viel de stroom hele tijd uit en nu weer dit. Maar er zal vast door het heen net zo veel kapot gaan, alleen dan voelt het waarschijnlijk meer als bijzaak en nu als hoofdzaak, haha.

1 like

Dingen die stuk gaan is ook gewoon super vervelend want je moet dan weer dingen gaan regelen en dat is gedoe. Dus precies doe maar ene wijntje extra om weer in je vakantie vibe te komen.

1 like

Net wakker geworden van een uit de hand gelopen dutje… :dizzy_face:

Welkom in het jaar 3000! Tenminste, zo voelde ik me toen ik daarstraks wakker werd uit m’n dutje :exploding_head:

3 likes

Ahhhh die reclame van Dirk! Hahaha zo leuk ‘zullen wij een x samen borrelen’ lekker martinnnnn

Ik kreeg met dit weer echt zin in een stamppot en ik zit nu zo hard van mijn stamppot andijvie met vega schnitzel te genieten. Ik moet af en toe even op mijn telefoon anders schuif ik het zo naar binnen

3 likes

Oh god weten jullie nog de horror kerst die ik vorig jaar had met Tattas en te weinig eten. En als toetje een rakketje. We worden weer uitgenodigd en mn moeder heeft gewoon nog hoop dat dat leuk gaat worden…

Ik denk dat 25 december de dag is dat ik corona ga krijgen. Vrijwillig.

21 likes

En anders laat je je die dag testen

1 like

Oke ik kan niet langer de schijn ophouden. Ik ben ka-pot. Werk, mijn ontwrichte ouders en zus, corona, de eenzaamheid, ik kan gewoon niet meer. Ik ben zo zo moe en moet nu voor het eerst in maanden huilen. Ik wil slapen en over een half jaar pas wakker worden. En dat alles dan is geregeld en opgelost aub.

2 likes

Ahhh heb echt een paar keer bijna een traan moeten wegpinken, love Martine.

2 likes

Dit topic is na het bereiken van de maximumlimiet van 5000 antwoorden automatisch gesloten. Continue discussion at Wat je even kwijt wil #44 (Deel 2).