Wat je even kwijt wil #45

Zie het als een soort van sneeuw :crazy_face:

Lol mijn vader zegt: ā€˜weet je hoe dit programme heet op tv? Hardcore porn.ā€™

Ik: :face_with_monocle::face_with_monocle::face_with_monocle::face_with_monocle:

Maar het is dus hardcore pawn, thank god :rofl:

30 likes

Hahahahah

1 like

Waarom doet je vriend het niet? Ik lees heel vaak dit soort dingen op het forum en ik snap nooit waarom de vriend in kwestie niet zelf de zooi opruimt. Tenzij dit de taakverdeling was maar zo klinkt het niet.

11 likes

Beterschap! Hopelijk kun je toch een beetje van kerst genieten :heart:

1 like

Omdat hij de deuren nog wilt lakken voor dat de familie morgen komt, als ik daar nog op moet wachten heb ik helemaal geen kerstavond meer en lopen we die rotzooi alleen maar meer het huis in.
Planning is zegmaar niet zā€™n sterkte punt.

1 like

Ik heb vanmiddag bijna het originele RGK aangereden. Hij rende zo ineens het fietspad op.
R.G zelf zei alleen HO en stond een beetje verbaasd te kijken

22 likes

Gelukkig geen RGB.

(Rob Geus Begrafenis)

16 likes

Zo chill om nu een rondje te wandelen, echt nog geen mens gezien. Overal naar binnen kijken, heerlijk, maar een huis op een te groot gezelschap kunnen betrappen, haha. Brave buurt hier wel.

15 likes

Ik heb pizza, wijn en de finale aflevering van the bold type. Vind het helemaal niet erg om alleen te zijn op kerstavond zo. :hugs:

2 likes

Ik heb toum gemaakt volgens een tiktok recept en het is vet goed gelukt, maar ze zei al dat het redelijk veel gaf en ik heb echt een enorme bak vol dat ik hier een week op zou kunnen leven :joy:

5 likes

Dit ziet er echt lekker uit!

1 like

Fijne feestdagen iedereen!

afbeelding

22 likes

Shit ik ben gewoon de verjaardag van een goede vriendin vergetenā€¦ denk er net pas aan. Of ja ik had in mā€™n hoofd dat ze zondag pas jarig was, zo stom.

Ik kan niet goed tegen karig boodschappen management (aka er is te weinig vreterij in huis) dus ik ga morgen alsnog naar de supermarkt voor borrelhapjes en witte wijn

4 likes

Godver, ik had op mā€™n telefoon al mā€™n e-mails geselecteerd omdat ik lui was en wilde op ā€œmark all as readā€ klikken, maar blijkbaar zit het ā€œmove all to junkā€ knopje er precies onder. Je raadt hetā€¦

Ik heb nu 32.000 e-mails naar mā€™n spamfolder verplaatst. Je kan het niet op dezelfde snelle manier ongedaan maken. Ik ben nu via gmail het handmatig terug aan het zettenā€¦ alle 32.000. Vrolijk kerstfeest :cry:

5 likes

Voor wie zich nog kan herinneren dat ik mijn enkel iets meer dan twee maanden geleden gebroken heb. Ik kan vrijwel alles weer en het doet bijna geen pijn meer.
Had niet verwacht dat het zo vlot zou gaan want ik zag het (mede dankzij de ā€˜optimistischeā€™ gipsverbandmeester) nogal somber in qua herstel.

Eerste feestje van 2021 gaan deze voetjes van de vloer. :clinking_glasses:

18 likes

Omg nee ik heb een gat in mā€™n wenkbrauw geknipt

1 like

Ik heb vandaag weer 9 uur stardew gespeeld. Het is echt all or nothing jeetje. :sweat_smile::joy:

4 likes

Dit topic is na het bereiken van de maximumlimiet van 5000 antwoorden automatisch gesloten. Continue discussion at Wat je even kwijt wil #45 (Deel 3).