Wat je even kwijt wil #46

Ja ik dacht ik laat hem even zijn ding doen, zou het zelf ook irritant vinden als iemand me na een uur al appt. Alleen nu duurde het wel heel lang :face_with_raised_eyebrow:
Overigens appt ie net dat hij eraan komt, dus denk dat ik mijn pinpas meteen ophaal en dan lekker naar huis ga en ga in mijn eentje eten :smiling_face_with_three_hearts:

2 likes

Nee Vanced is een Android only app helaas!

2 likes

Heb je geen betaal app ingesteld op je telefoon? Dan kun je alsnog gewoon gaan. Of verdwaald muntgeld in je tas of zo?

Super super knap! Ik loop zelf ook hard dus snap wel een beetje wat je bedoelt. Alleen ga ik tot de 10k, haha. Wow respect hoor! :muscle:t3:

1 like

Nee beide niet helaas! Ga die app maar eens fixen na vandaag :yum:

1 like

Een bericht is samengevoegd naar een bestaand topic: Je moet kiezen-topic #2

Voor bellen tijdens het wandelen koptelefoon, voor sporten oordopjes :grin:

2 likes

Ja, dacht ik al, why you do this to me :stuck_out_tongue:

1 like

Ik vind een koptelefoon tijdens het sporten echt heel onhandig. Hij beweegt + ik zweet snel dus dan worden die oorkussens zo ranzig nat. Je kan er niet mee springen ofzo.
Oortjes vind ik ook jammer tijdens wandelen want daarmee hoor je omgevingsgeluiden beter, en bij sporten: ze vallen nog wel eens uit + die draad zit altijd in de weg en waar laat je je telefoon (met kracht of yoga ofzo). Maar toch alsnog beter dan een koptelefoon :’)

1 like

Hier hebben we een speciaal topic voor dus ik verplaats ‘m. Anders staat het hier straks vol met polls.

1 like

Ah jammer

Oh hoop dat het vannacht wel minder hard gaat waaien. Ga vanavond laat
grof vuil buiten zetten dat morgenochtend wordt opgehaald

Voor thuisbezorgd heb je geen pinpas nodig :yum:

Waarom heb ik toch altijd in de avond motivatie voor van alles en nog wat en denk ik: Ik ga morgen heel goed aan mijn studie zitten! En sporten! En opruimen! En dan heb ik daar oprecht zin in.

De volgende ochtend: Ik zit inmiddels al een uur of vier achter elkaar door te vreten, op het forum te scrollen en spelletjes op mijn tablet te spelen. Waarom heb ik alleen maar levensmotivatie vlak voordat ik naar bed moet??

22 likes

Ah wat kut! Ik heb dit ook een keer meegemaakt (insert ik huilend bij de huisartsenpost in een woede-uitbarsting dat ik gvd toch geen geneeskunde heb gestudeerd) en toen had ik ook dat gevoel, maar mijn schoonmoeder die in een huisartsenpraktijk werkt zei toen dat sommige dokters dit juist doen om een gevoel van ‘agency’ als het ware te geven, dat dat blijkbaar kan helpen bij een herstelproces als je het gevoel hebt dat je zelf ook wat te zeggen hebt over je gezondheid. Weet natuurlijk niet of dat bij jou ook opgaat maar misschien kan dit je helpen je iets beter te voelen… beterschap in ieder geval!

3 likes

Zoals altijd is het de toon die de muziek maakt, maar in principe is het een hele directe vraag om de hulpvraag duidelijk te krijgen, want vaak hopen mensen wel op specifieke hulp (bijv. aanvullend onderzoek, geruststelling, doorverwijzing, pijnstilling/medicatie)…

Ik merk bij mezelf dat ik directer word naarmate ik zelf minder snap van wat mensen nu willen/hopen/verwachten, dat is vaak als mensen heel vaak terugkomen voor hetzelfde probleem of op de HAP, als ik de mensen niet ken en op basis van het dossier niet begrijp wat ze nu van mij in een acute setting verwachten bij chronische problematiek. Ook om een stuk verwachtingenmanagement te kunnen doen.

Edit: je situatie klinkt iig shit en ik hoop dat er goed naar je geluisterd wordt en je goede hulp kan krijgen!

7 likes

Teruggaan naar je arts en het vervolg bespreken. Er zijn meer opties dan alleen bloedonderzoeken misschien is het beter als er een andere arts/ander specialisme meekijkt. Je mag altijd terug naar de huisarts als je niet voldoende geholpen bent!

1 like

Ahahah ik ga zo stuk, mijn vriend krijgt dus ieder jaar dezelfde (vrij lelijke) sokken van mijn moeder voor kerst. Dit jaar verbazingwekkend genoeg niet, dus hij had een grapje gemaakt toen we er waren dat hij ze had gemist dit jaar… nu appt mijn moeder dat ze die sokken alsnog heeft besteld als bedankje voor zijn hulp van de afgelopen tijd en omdat ie zo teleurgesteld leek :joy: ik huil

55 likes

Alle kerstdingen waren al weg bij de Dirk. Ik wilde nog ff met korting inslaan maar helaas geen krans te bekennen

Mijn vader begon een verhaal met “Toen ik jouw leeftijd had… ohnee wacht ik was veeeel jonger dan jij nu hahaha! Ik was even vergeten dat je al heel oud bent” 🥲👵

34 likes