Wat je even kwijt wil #68

Hetzelfde als je je koffer in gaat checken WAAROM duurt het bij anderen 10 min en bij mij 2?

10 likes

Van mijn drie therapieën zijn er twee in de afrondende fase en de derde volgt daarna, zo blij dat al die shit straks verwerkt is hopelijk blijft het goed gaan :sparkles:

13 likes

Ik geniet echt zo erg van de AFCON, zo veel meer entertaining en betere sfeer dan de euro’s.

4 likes

Congo wint dit sowieso!

2 likes

Ik ben Cabo Verde aanhanger :cape_verde:

4 rotterdammers in het team en kijk dit shirt dan, wordt mn topografiebrein echt gelukkig van.

Maar gun DRC ook! Echt zin in Marokko - ZA vanavond!

11 likes

6 berichten zijn samengevoegd naar een bestaand topic: Caronatopic #15

Pff heb tegen een collega iets gezegd kort na een evenement waar we waren voor werk, en dat ging over een leidinggevende. En toen kort daarna kwam ik erachter dat de secretaresse van de betreffende leidinggevende bij ons in de buurt liep (het was buiten). Nu hoop ik zooo dat ze niks gehoord heeft, waarom kan ik zulke dingen niet even wat subtieler doen want ik had kunnen weten dat er nog collega’s aanwezig konden zijn :tired_face::tired_face:

5 likes

die tiktok tarot kaart readings gaan mijn ondergang worden :cry:

1 like

Ik ben een vrij nuchter persoon en geloof normaal gesproken in niks, maar toen ik in een heel slechte periode zat ben ik echt heel erg in die readings gaan geloven? Omdat de eerste die ik zag was “uitgekomen”. Echt beschamend gewoon :smiling_face_with_tear: Kon dan héél hoopvol zijn als er iets goeds voorspeld werd en zwaar teleurgesteld wanneer het niet zo gebeurde.

Inmiddels ben ik weer helder en heb ik al die readings op negeer gezet.

5 likes

Ik zit in een hele nare situatie met iemand en steeds krijg ik hoop door die readings dat hij nu echt met je gaat praten hoor…hahah hopelijk kan ik die roze bril binnenkort ook afzetten maar nu ben ik nog even mijn delusions aan het voeden

3 likes

Ik heb gisteren een vrij traumatische BHV-oproep gehad, en vandaag voel ik me niet lekker. Maar ik moet ook ongesteld worden en m’n dochter is ziekig, dus dat zou het ook nog kunnen zijn.
Er speelt deze week nog meer, maar het is wel allemaal een rollercoaster.

17 likes

Omg, Rogier Roeters die mijn story op Instagram liked. Toch best leuk.

9 likes

wc’s zijn de enige publieke plek waar ik mentaal even op rust kan komen :sob:

4 likes

Die griep die nu heerst is zo raar? Was aan het herstellen, maandag gewoon gewerkt en 's nachts word ik me toch weer een partij ziek? Vandaag op mijn vrije dag hele dag met 38.5 koorts rondgelopen en volgens mij nu ook een bijholteontsteking. :+1: Voel me ook zo bezwaard dat ik me morgen ziek moet gaan melden, bah.

Ugh ja die hoofdpijn en vannacht ook kaakpijn door die verstopte holtes. Lang niet zo’n slechte nacht gehad. Paracetamol hielp niets. Bij mij is het geen corona. Had net voor de zekerheid nog maar eens getest.

1 like

Ik heb net mezelf zo hard uit zitten lachen.

In het appartement waar ik met mijn vriend woon hangt een grote ingelijste poster. Het gaat om een groot wit vlak met een geschilderde vogel in het zwart. Ik vind het een vrij deprimerende, maar niet per se lelijke poster. Het doet me gewoon denken aan iets dat op een condoleancekaart zou kunnen staan.

Nou had ik dat nog nooit tegen mijn vriend gezegd, want ik dacht dat dat de poster was die mijn schoonzus had geschilderd. Naast die condoleanceassociatie en dat het niet mijn smaak is, vond ik het wel heel knap van haar en ook niet mega opvallend, dus op zich prima dat het op een vrij prominente plek hing. Die poster is een tijdje terug van de muur gevallen (wel nog heel) en mijn vriend en ik hadden het net over posters/schilderijen in huis. Toen zei ik dus dat ik op zich geen fan ben van die zwart-witte poster, ware het niet dat zijn zus die had geschilderd en dat dat mijn kijk erop wel erg verandert.

Blijkt dat dat helemaal niet het schilderij van mijn schoonzus is, maar een fucking IKEA poster!!! :sob::skull: Nu snap ik ook dat het niet gesigneerd is. Dat wat zij geschilderd heeft is overigens heel klein en hangt ook op een veel minder opvallende plek. Oh wat voelde ik me dom haha. Heb daarna ook dat van de condoleancekaart verteld en daar moest mijn vriend gelukkig ook om lachen.

Ik dacht dus dat dit door mijn schoonzus geschilderd was omg


Niet mijn foto trouwens

41 likes

hahaha die geeft inderdaad sterke “met oprechte deelneming” vibes

19 likes

MAROKKO UITGESCHAKELD OMG

2 likes

Ik kwam er gisteren door Google tijdlijn achter dat ik meer tijd nodig heb voor naar werk fietsen dan ik altijd dacht :upside_down_face:

Ik heb ieder jaar een BHV cursus en nu dus vandaag weer en vanmorgen zat ik erover te klagen tegen een vriendin van:’ Pffff waarom moet dat ieder jaar man’, zegt ze heel droog:’ Ja man alsof het een kwestie van leven en dood is’ :joy:

5 likes