Wat je even kwijt wilt #27

Vraag ik me altijd af als mensen naar concerten van Ariana Grande gaan. Mag je dan wel duidelijk articulerend meezingen of moet het verplicht net zo onverstaanbaar als zij zelf zijn.

9 likes

Je mag de tekst verkeerd mee zingen. En je mag bij de merchhh vragen of soundhouse een liedje van haar is. (Niet mijn vraag maar die van de vriend van mijn vriend haha )

Ik heb een sligropasje aangevraagd, maar kan je gewoon de sligro in, dingen kopen, afrekenen en doei? Of moet je dingen met btw en facturen doen?

Vanmiddag met mijn moeder even de stad in geweest en liepen langs een (nieuwe?) winkel waar julliete has a gun parfum in de etalage stond. Dus ik Mn moeder mee naar binnen getrokken en ik ben nu helemaal verliefd op de geur “Mmmm”. Mijn portemonnee laat het alleen momenteel niet toe om het te kopen :frowning_face:

Verder is er een oude vriendin komen eten en dat was erg gezellig en hebben lekker bijgekletst en nu lig ik te wachten tot Mn vriend eindelijk thuis komt. Today was good

2 likes

Pisnicht de movie is op. En ik vind hem zo dapper. Hij gaat een kleedkamer in van een voetbalteam mannen en die zeggen eigenlijk zulke rare, onaardige dingen. En dan trekt hij zich dat aan, helemaal niet gek want het zijn echt stomme dingen, en dan wordt gezegd dat hij zich idd gedraagd als een homofiel :frowning:

1 like

Ik heb er niet veel verstand van hoor. Alleen wat ik lekker vind. @VickyViolence en @oversized @Daelyss hebben waarschijnlijk wel goeie suggesties. Of kijk hier even:

2 likes

Ik maak er een sport van om voor mensen een passende geur te zoeken haha. Welke geuren vind je lekker?

1 like

Hahahahha omg wat een hel

7 likes

Omg ik wil ook!!!

1 like

Iemand zegt gewoon: ja homo’s zijn er maar liever niet in mijn buurt.

En hij kan niet leven met een kind dat homo is. Het zal hem niet gebeuren dat z’n zoon homo is. Wtf. Dit kan toch niet

2 likes

Echt te bizar voor woorden

Nu een hele lieve Turks Nederlandse vader die spijt heeft van hoe hij in eerste instantie gereageerd heeft

1 like

@Luzarl ja gewoon naar binnen, pas scannen bij de toegangspoortjes, bij de kassa weer je pas laten zien en afrekenen. Je krijgt een uitgebreide bon mee voor je administratie.

1 like


Baby op TV :smiling_face_with_three_hearts:

Ik wil een föhnborstel kopen. Heeft iemand tips voor een goede, niet al te dure? Wil het eerst even testen want ik vind het voornamelijk heel mooi bij meiden met lang haar maar heb zelf een beetje een tussenlengte.

Als het budget echt niet uitmaakt: Serge Luthens parfums.
Nog steeds high-end maar goedkoper dan SL: Jo Malone, Byredo. Ze hebben veel geuren maar ik ga altijd naar een gespecialiseerde parfumerie hier in Brussel.

2 likes

Bah, kun je dit niet ff in een spoiler stoppen? Ik heb kwallenfobie.

17 likes

Afgelopen week zo heftig en raar. Zijn paar dingen work wise gebeurd die even tegenvallen waar ik van baal, maar voel me opeens echt heel depri en naar. Verleden psychische problemen gehad en angsten van echt 4 jaar terug kwamen opeens super heftig terug en echt zoveel huilbuien gehad.

Voel nu weer echt zo’n gek naar en negatief gevoel aan me trekken en weet niet wat het is. Kan er geen vinger op leggen, snap er niks vind en vind het echt verschrikkelijk dat ik me om no-reason zo klote voel.

Gewoon koosnaampje

1 like

Heb net moeten inbreken in mn eigen huis :weary: sleutels vergeten in het slot aan de binnenkant. Dus met de reserve sleutels kon ik ook niks. mn brievenbus van de voordeur gesloopt met een paraplu.

5 likes