Dit is mijn recept
Brownies
Ingrediënten:
190 g boter
190 g chocolade (140 g extra puur, 50 g melk)
90 g bloem
40 g cacaopoeder
4 eieren
230 g suiker
50 g bruine basterdsuiker
1 espressostick
1/2 tl baking soda
1 tl zout
Methode:
Verwarm oven voor op 180 graden/160 hetelucht
Vet bakblik in of bekleed met bakpapier
Smelt au bain marie de boter en chocolade, zodra gesmolten even laten afkoelen
Combineer alle droge ingrediënten in een kom (even goed doorroeren met garde)
Mix de eieren met de suiker met een mixer tot het schuimig is (ongeveer 5 minuten)
Giet het afgekoelde chocolademengsel bij de eieren en spatel door
Spatel dan ook de droge ingrediënten erdoor
Zet de brownies in de oven voor 20 minuten, haal even uit de oven en sla met het bakblik op het aanrecht, bak vervolgens nog 20 minuten.
Ook nog een fotootje gevonden