Ja hoor geen probleem. Als je het kookt wordt het waarschijnlijk groen.
Hoe maak je bananensaus? En waar eet je dat bij?
En ketjap in de carbonara… that’s a first
Mannetjes of vrouwtjes aubergine?
Maakte we altijd bij de gourmet en bbq. Ik vind het lekker om stokbrood in te dippen.
Je prakt een banaan in een pannetje en even laten bakken.
Dan (ja ja) koffiemelk, beetje worcestershiresaus, peper en zout naar smaak mengen met mayonaise. (Tot een sausdikte)
En dan de geprakte banaan er doorheen roeren.
Vet lekker
Heb je hier al gekeken:
Koeksebelt is in het hoogseizoen iig wel vol met kinderen, @August. Zou in die omgeving voor natuur camping De Roos adviseren. Kanoën kan op de Vecht, verschillende ‘afzaktochten’ mogelijk.
Edit: nee, ik bedoel nog een andere camping, maar kom niet op de naam… Kom erop terug!
Edit 2: bedoelde wel de roos, maar is wat veranderd en lijkt wat groter geworden te zijn, @August
Geen sorry nodig hoor Ik weet eerlijk gezegd niet eens of erin staat wat je zoekt want ik drink geef koffie.
Haha, daar was ik al bang voor, bedankt voor de aanvulling.
Ik ben daar een dorp verderop opgegroeid en werkte altijd op de camping daar. Ook veel kinderen, animatie, etc. en we verwezen altijd door naar de koeksebelt (en andersom) als we vol waren. Is wel duizend jaar geleden, maar volgens mij is er weinig veranderd, haha.
Wel echt mooie omgeving!
Ja, we hebben daar vorig jaar lang weekend gestaan omdat ze privé-sanitair hebben (dat moest toen met corona-maatregelen) normaal zouden we die camping niet direct kiezen (te groot, in voorseizoen was het verder niet te druk nog) maar heb er zalig hardgelopen en kunnen wandelen! En de omgeving en dorpjes zijn echt mooi inderdaad.
Is een airfryer echt een toevoegen naast een oven?
Vind van wel. Snel opgewarmd. Kan kroketjes, vissticks, patat, broodjes etc in opwarmen. Sneller dan in de oven.
Ja ik vind van wel. Gebruik mijn oven nooit. Omdat het een kleine ‘ruimte’ is gaat alles heel snel. Hoeft niet voor te verwarmen en alles kan erin. Ik kook vrijwel alleen nog pasta op het kookstel, verder gaat alles (aardappelen, broodjes, vlees(vervangers), vis, friet, bepaalde groenten) in de fry
Dank voor jullie reacties!
Hebben jullie ook het idee dat het gezonder is doordat je minder vet gebruikt?
@luzarl @Broodrooster
Hmm geen idee maar ik denk het wel, ik gebruik nooit olie of zo
Dat ligt er vooral aan wat je klaarmaakt.
Airfryer kroketten zijn vetter en slechter in voedingswaarden dan gewone dacht ik. Bij de friet zit er vaak een olielaagje op.
Ik eet er op zich minder vet door, maar eet wel anders nu ( meer gebakken dingen ) dus onder aan de streep weinig verschil denk ik.
Ja hoor. Ik koop geen kant en klare producten uit de supermarkt, maar maak de patatjes zelf. Loempia’s rol ik zelf. De Samosa maak ik zelf. Doe er dan geen olie in. Worden lekker knapperig.
Jazeker! Het is echt een chill ding vooral omdat zoals andere al zeiden hij heel snel warm is. Had vandaag nog Aviko ovenfriet erin zitten, maar hier droop echt nog best veel vet uit het mandje, dus perse gezonder zal het niet zijn.
Vind het echt een ideale vervanger voor de frietpan. Taarten, cakes, lasagna, afbakbroodjes etc maak ik wel gewoon klaar ik de oven.
Je moet hem alleen wel goed schoonhouden. De onze is alweer verpest terwijl we hem misschien 1,5 jaar hebben. Elke keer hou ik me voor om hem na elk gebruik schoon te maken maar dat hou ik alleen op het begin vol.
Maar kan je Homerrr doen zonder Vinted?