Het andere Youtubers/bloggers topic #3

Ik vraag me dan toch wel af hoe weinig ze echt dronk :scream:. Lijkt me zo klote om een kindje in t ziekenhuis te hebben

6x zo weinig dan dat ze moest drinken zei Monica in de vlog. Geen idee hoe weinig dat dan is, maar klinkt niet al veel.

Zes x minder? :stuck_out_tongue:

2 likes

Mm dat is een betere zin volgens mij :thinking: maar is duidelijk wat ik bedoel toch? Haha

3 likes

heeel andere tekst. Maar als ik jou zie @Banananana hoor ik dit:

4 likes

Ik heb geen idee wie dit is, maar dit is het eerste body posi filmpje waar ik oprecht bij denk “ja, je hebt absoluut gelijk!”.

Edit! Ze heeft het er dus over dat ze zichzelf lelijk vindt en dat ze dat met de tijd is gaan accepteren, dat het oké is om jezelf lelijk te vinden en niet blij te zijn met je uiterlijk maar dat je desondanks alsnog zelfvertrouwen kunt hebben omdat het daar niet vanaf zou moeten hangen. Ik breng het niet zo goed onder woorden als zij, maar ik vond het in elk geval 5 goedgespendeerde minuten op youtube!

33 likes

Nou zeg dat, altijd dat liefelijke en oh kijk ons het toch zo leuk hebben en al die tig hartjes. Luf joeeee :heart: :smiling_face_with_three_hearts: blablablabla

:nauseated_face:

1 like

Lars heeft net iets in zijn instastory geplaatst. Ga er vanuit dat dat recent is…

Oke ik heb nu 1 minuut gekeken en ik vind haar nu al honderd keer sympathieker dan alle meestal hier besproken b/vloggers bij elkaar.

Wordt vervolgd. Nu weer op play drukken.

“Happy people make sad people sadder and sad people make sad people happier”

Haha, daar heeft ze een punt

13 likes

Dus die Nina (vriendin van) gaat een YouTube kanaal beginnen en werkt met Danny (ex van) samen? Geloof ik?

Best wel benieuwd.

“I’d rather look like dirty fuckin’ dog shit and have my personality than look like your fuckin’ average instagram model who has none”

Hear, hear.

29 likes

Wat een leuk kanaal dit! Ben inmiddels 4 video’s verder :sweat_smile: dankjewel voor de tip!

1 like
5 likes

Omg haha FINALLY. Ze praat wel ZIEK snel halleluja ik moet hier even van bij komen maar wauw ik wilde dat iedereen zo dacht. Al die praises altijd van ‘omg guuurl you’re so prettyyyy’ terwilj je soms gewoon denkt ‘nou ja nee, je bent niet per se pretty maar wel gewoon een leuk mens’ maar o wee als je dat zegt.

24 likes

Jaaa klopt ik ben ook fan!

1 like

Ik heb gewoon een beetje een afkeer van mensen die zoveel met ‘mooi zijn’ bezig zijn, ook die altijd zoooooooooo knap worden gevonden en daar dan blij mee zijn (ooh wat lief dankjeweeeeeel!) of die andere mensen zooooooooo knap vinden, ga weg. Iedereen is gewoon een mens en de een ziet er zo uit en de ander anders, lekker boeiend hoe ‘knap’ dat is.

Ik heb ook een hekel aan het woord ‘knap’ trouwens.

En ik associeer de term ‘knappe man’ altijd met van die gladgeschoren babyface types en onderbroekmodellen, nou als ik iets onaantrekkelijk vind :nauseated_face:

Ik wil echt rebelleren tegen 'knap.
Gelukkig ben ik lelijk dus kan het <3

32 likes
2 likes

Of nog erger: knappieeeee :heart::heart:
De eerste die mij zo noemt onder een foto ontvriend ik

17 likes

Die stylist Edith, ik vind haar echt prima, maar ik kan erg slecht tegen hoe ze praat. Maar ik kan ook niet precies de vinger erop leggen wat me dan zo irriteert.

Hebben meer mensen dit bij haar, of ben ik gewoon een zeikerd?

9 likes

Ik heb dit ook, want ik vind dit iets heel anders dan ‘mooi’ of ‘leuk’ en ik associeer knap met dertien in een dozijn tuttebellen.

1 like