Het Herfsttopic

Ik heb vanochtend Harry Potter gekeken terwijl het regende, met de gordijnen half dicht en kerstlichtjes aan. :smiling_face_with_three_hearts:

18 likes

Aaah dat klinkt zo fijn!

1 like

Betekent dit dat we een FF herfst playlist moeten hebben op Spotify?

18 likes

Oeh, ik ga ff luisteren!

Ben verder nog niet per se toe aan herfst, maar met dit weer kan ik wel weer in bad.:smiling_face_with_three_hearts:

1 like
2 likes

Heeft iemand hier een leuke tip om in de herfst te overnachten? Ik zoek een leuk huisje/airbnb waar je de open haard aan kan doen, in bad kan en dan ook nog het liefst dicht bij de bossen.

5 likes

Geen tip maar leuke vraag! Ik hou het mee in de gaten, lijkt me heerlijk :blush:

https://open.spotify.com/user/ffeminarum/playlist/0AE7bUe4krU6mTGnPs5Fih

1 like

Ik vind zelf Landal ideaal. Vennebos, Heihaas en Coldenhove zijn denk ik alle 3 geschikt! Wel even goed kijken welk huisje je boekt, ze hebben niet altijd allemaal een bad en openhaard.

1 like

Ik ben bezig met een pompoentaart aan het maken maar ik ben verhuisd en heb dus een nieuwe magnetron/oven sinds vorige herfst en ik krijg de fucking pompoen maar niet zacht godverdegodver

4 likes

Ik heb vandaag mijn huis in herfstsfeer gebracht. Zo leuk en gezellig! Het uiltje had ik bij de kringloop gevonden, ik ben er helemaal happy mee.
Ga zo beginnen met Charmed, helemaal geinfluenced :maple_leaf::spider_web::blush:

14 likes

Hof van Salland! Auto of fiets is wel handig, kun je rondjes wandelen door het bos/ Sallands heuvelrug.

https://www.airbnb.nl/rooms/38839357?source_impression_id=p3_1571258745_md5sh5v753dlRryC

Ik heb vorig jaar het eerste weekend van oktober in dit tiny house geslapen (wel in België). Was echt heel knus, met kacheltje en hot tub, waar we zelfs prima in konden zitten als het buiten koud was en aan het regenen. In die omgeving heb je ook veel bossen om te wandelen, afhankelijk van waar je in NL woont is deze qua afstand nog wel te doen.

1 like

Meeeeiden. I am living my best life! Ik leef he-le-maal op! Potten thee (ik heb echt litersssss thee op), heerlijk onder een kleedje, poes op schoot, Netflixen, foeilelijke pompoenen van de Action in huis, inclusief paddenstoel lampjes, beetje regen en wind buiten, Yankee kaarsje, broccoli soepje. It’s my time to shineeee❤️

32 likes

Geweldig!!!

Het ziet er heel tof uit! Is daar in de buurt wat te beleven?

Ik had m’n lief zo ver gekregen dat hij appelcrumble maakte, en we hadden zelfd nog ijs in huis voor erbij :relaxed: .
Ik ben ook weer begonnen met kaneelkoffie maken, doen jullie dat ook altijd in de herfst? Gewoon wat kaneel bovenop de koffie in het filter strooien.

5 likes

Nog nooit van gehoord but I’m intrigued

Jennie van jenniefromtheblog is er ook een aantal keer geweest! Wie weet geeft dit een beter beeld https://www.jenniefromtheblog.com/?s=cabanes

2 likes