Jaa kleine moeite en groot plezier! Ik doe er ook graag tijm en rozemarijn doorheen.
In hetzelfde thema; kleine moeite en groot plezier, ik heb weer eens zelf pasta gemaakt.
Jaa kleine moeite en groot plezier! Ik doe er ook graag tijm en rozemarijn doorheen.
In hetzelfde thema; kleine moeite en groot plezier, ik heb weer eens zelf pasta gemaakt.
Volgens mij las ik hier op 't forum maximum een maand of drie geleden een tip voor een zelfgemaakte, vrij lichte saus (op basis van soja saus of miso?) om bij gestoomde groente (ik denk dat het over broccoli ging) te eten.
Iemand een idee? Ik ben hopeloos op zoek!
JA! Schitterend haha, thanks!
600 watt! Zou sowieso zeggen dat het handig is om elke 60 seconde je havermout er uit te halen, te roeren en te kijken of de consistentie wenselijk is (of nog langer terug erin moet).
Heeft iemand tips hoe je de helft of een paar punten van een diepvriespizza kan bereiden (waarbij je de rest dus in de diepvries laat?
Ja ik doe dat wel eens, dan hak ik hem gewoon in tweeën met een scherp mes terwijl hij bevroren is
Ah fijn! Ga ik ook morgen gewoon aan het hakken🙈
Hoeveel gram aardappelpuree zou een persoon eten? Mijn favo restaurant (balls&glory) levert nu ook aan huis. Porties aarsappelpuree zijn 500 gram. Zou dat genoeg zijn voor 2?
Ja makkelijk!
Is het nog een beetje te vreten als je ontdooide pizzas in de oven gooit? Ja er is maar 1 manier om erachter te komen maar ik vraag het toch liever van tevoren ik heb er namelijk 2 gekocht want ga zo naar een vriend en die vroeg dat, toen bedacht ik mij, ik moet nog 10 minuten met de trein. En naar zn huis lopen en anders gooi ik ze liever thuis in de diepvries. En weer thuisbezorgd
In 10 minuten zijn ze toch ook niet ontdooid? En genoeg mensen die op +10 minuten afstand van een supermarkt wonen, die kunnen ook gewoon diepvriespizza eten
Al met al zal het ongeveer een halfuur duren, of nee tussen de 20-30. En ja je hebt gelijk, ik ben ook teveel gewend denk ik aan dat een supermarkt altijd op loopafstand is.
Ik heb het wel vaker een uur in de auto liggen in verband met reisafstand idd😅
Wij laten ze soms bewust al ontdooien als we pizza willen eten maar er geen ruimte meer in de diepvries vrij is. Qua smaak merk je geen verschil, zolang je idd paar minuten baktijd minder doet.
Iemand nog een tip wat ik kan doen met overgebleven pompoen ravioli vulling?
Pastasaus van maken? Of invriezen voor de volgende keer ravioli
Wat zit er allemaal in?
Roomboterflapjes maken
Ricotta en walnoot nog