Stel je persoonlijke vraag #6

Jaa mn wekkerradio staat bijna weer goed :cool: :cool:

16 likes

Herkenbaar, een ‘knot’ ziet er met mijn dunne haar uit als een gekrulde varkensstaart :pig2:

5 likes

Oh okee, gelukkig komt het bij jou dan niet door medische redenen. Je hebt je niet verkeerd uitgerukt hoor, maar ik dacht automatisch dat er iets medisch aan de hand zou zijn. Het is hoe dan ook balen om dun haar te hebben. Iedereen zou toch liever een volle bos haar hebben denk ik.

Samenvatting

-toch maar weg-

1 like

Wij gebruiken de voordeur niet, dus die zit altijd op slot en op de haak.
Achterdeur is 's nachts uiteraard ook op slot en zit dan ook op de haak.

1 like
Samenvatting

-toch maar weg-

1 like

oh wauw ik kom er nu achter dat het niet een half jaar zomertijd en een half jaar wintertijd is? Echt nooit over nagedacht

38 likes

Ik kan niet wachten tot we helemaal geen zomertijd meer hebben

9 likes

Ik ook!

ik vind het altijd een heel leuk moment als de klok wordt verzet, echt zulke heerlijke kneuterigheid, en dat het dan echt zo groots word gemaakt.

7 likes

Gisteren pas. Normaal ben ik helemaal op de hoogte.
Ik baalde er overigens flink van. Uur minder :@

Ik vind dus dat als ik een knot/staart heb het ook steeds meer op een man bun lijkt. Omdat ik opeens soort inhammen krijg en de haren daar heel kort/dun/baby zijn. Dat is ook echt mijn beeld van mannen; zo’n terugtrekkende haargrens en dan een lelijk knotje. Baal er heel erg van.
Een strakke knot zag er vroeger veel leuker uit. Nu vind ik een rommelige nog wel ok maar ben me wel bewust van mijn ‘kaalheid’.( @Berlijn hoop net als jij dat het niet erger wordt, het hangt bij mij waarschijnlijk samen met jeuk/soort eczeem wat haarverlies kan hebben veroorzaakt. geen idee of dit nog erger wordt. of het is ‘mannelijke’ kaalheid maar daar is helaas ook geen oplossing voor)

1 like

Eind maart tot eind okt is 7 maanden toch?

Ik heb lang haar ( tot onderrug) dus of het is zo een drolknot of er steken plukken uit door de laagjes. Soms heb ik een drol met plukjes.

Citroen en hazelnoot. Vorig jaar hadden ze bij ‘mijn’ ijssalon ook bloedsinaasappel, zo lekker. Ik hou echt van die friszure fruitsmaken met ijs

1 like

Moet bijna altijd sorbet ijs eten, want dat is de enige vegan smaak :frowning:

7 likes

Citroen en yoghurt limoncello!

1 like

Ik werkte vroeger bij een ijssalon en na de dienst mocht je gratis een ijsje meenemen. Ik nam altijd yoghurt (onder) met bloedsinaasappel (boven) met slagroom. Soms was er drop en dan kwam die in de plaats van de bloedsinaasappel :heart_eyes: zo lekker.

8 likes

Ferrero Rocher, Oreo, witte chocolade, straciatella, of citroen. Kan altijd moeilijk kiezen tussen die

1 like

Ik heb ook in een ijssalon gewerkt en wij mochten geen gratis ijs eten :sleepy:

Chocola onderop en dan een bolletje met fruitsmaak; aardbei/peer/citroen/mango/bosvruchten oid meestal

3 likes