Tech-topic (ict, computers, telefoons etc.)

Ja dit wil ik ook heeel graag weten (word gek van die zomervakantie piccas van 5 jaar geleden). Of iig andere foto’s aanwijzen ofzo als memory

Haha ja please, mijn ex-vriend komt te vaak langs

1 like

@Scorpiovibes @tessel

Heel onlogisch:

Instellingen > berichtgeving > foto’s> en dan sta berichtgeving toe uit zetten (niet op groen).

3 likes

Heeft iemand ervaring met de iPhone hoesjes van Apple zelf? Ik heb daar een hoesje gezien dat ik graag wil maar ik heb nu zo’n extra sterk gear4 hoesje dus ik ben een beetje bang dat die Apple hoesjes niet goed beschermen.

Ik denk dat het het best in dit topic past, maar ik heb vorige week een Bose QuietComfort 35 II gekregen. Als ik met mijn laptop verbonden ben, valt het geluid soms even een seconde weg. Lijkt opzich niet een heel groot probleem, maar het wordt toch wel echt irritant eigenlijk. Dit gebeurt niet als ik met mijn mobiel verbonden ben, dus dacht dat het aan mijn laptop lag. Maar als ik andere bluetoothapparaten met mijn laptop verbind zoals een muziekboxje dat ik heb, dan gebeurt het ook niet.
Dus: koptelefoon + mobiel gaat goed, muziekboxje + laptop gaat goed, maar koptelefoon + laptop gaat niet goed. Ik heb al geprobeerd alle apparaten te verwijderen uit de bluetooth lijst op mijn laptop en dan opnieuw verbinden met de koptelefoon, maar dat heeft niet geholpen helaas (was een tip die ik op internet vond). Heeft iemand nog een idee hoe ik dit kan oplossen en of het nou aan mijn laptop of aan de koptelefoon ligt?

Ik heb het idee dat de e-mails die ik vanuit mijn eigen e-mailadres verstuur ineens in spamfolders belanden, ook als ik al eerder met diegene heb gesproken.
Kan dit? En hoe voorkom ik het?

Ja dat kan. Op mijn werk hebben we dit gehad met de email-adressen waarin vrouwelijke namen voorkwamen, omdat het blijkbaar werd gezien als spam (van datingsites of pornosites of zo??)
Sorry ik weet niet wat je eraan kan doen, behalve de ontvangers contacteren en aangeven dat ze je emailadres moeten goedkeuren/markeren als geen spam.
Het is bij ons toen wel over gegaan, we hebben er maar een tijdje last van gehad (en mijn naam werd niet herkend als vrouwelijke naam dus ik had geen probleem :sweat_smile:)

1 like

Ik heb dit soms ook! Maar vaak ligt mijn mobiel dan bij de laptop in de buurt waardoor hij zit te irriteren. als ik dus mobiel iets verderop leg dan is het weg.

Kan het zijn dat je een melding krijgt vanuit je laptop maar die melding niet op je koptelefoon doorkrijgt? Ik werk vanuit een online mailprogramma en elke keer als daar een mail binnen komt valt mijn geluid even weg maar hoor ik ook niet het mail pingetje dat ik zonder koptelefoon wel hoor. Geen idee hoe ik het moet oplossen helaas.

Hm nee dat is het volgens mij niet, ik krijg niet zoveel meldingen/mails haha. Maar wel bedankt voor het meedenken!

@Clancy Ah ik heb inderdaad wel altijd als ik op mijn laptop zit mijn mobiel er naast liggen dus ik ga het eens proberen! Al kan ik mijn mobiel niet echt heel ver weg leggen in mijn studio van 20 m² haha

1 like

haha naja ik bedoel meer niet dat hij tussen mijn laptop en toetsenbord ligt bijv. Dus ik leg hem meestal aan de kant. van mijn muis bijv. dan is het al een stuk meer uit de buurt.

1 like

Ik denk dat het het beste hier past maar ik zoek een nieuwe tv. Heeft iemand aanraders? 50-55inch, vloeiend bij alle scènes, liefst kijkhoek van alle kanten en helder beeld. Budget om en nabij de €850. Iemand een goede tip?

Ik heb dit ook wel eens, maar bij mij is het geloof ik, omdat hij ook verbonden is met mijn telefoon en dan weet hij even niet waar hij het geluid moet doen.

Ik wil graag een Excel cursus doen omdat ik het programma iedere dag moet gebruiken in mijn nieuwe baan. De basis ken ik, alleen geavanceerdere formules en functies niet. Heeft iemand aanraders voor een goede cursus die ook een beetje afwisselend is qua uitleg en zelf aan de slag?

Ja als ik zorg dat ie niet tegelijkertijd verbonden is met mijn mobiel heb ik er geen last meer van! :grin: Misschien heel dom, maar doordat er zo’n app bij zit dacht ik dat je altijd per se in ieder geval met je mobiel verbonden moest zijn, maar dat hoeft dus helemaal niet :woman_facepalming: Bedankt!

3 likes

Ik heb via Nederland leert door een Excel basis en gevorderden cursus gedaan die goed is bevallen. https://vindjeupdate.hoewerktnederland.nl/ de organisatie waar ik het bij heb gedaan zie ik er niet meer bijstaan maar misschien is een ander ook wel wat :slight_smile:

Ik ben op zoek naar een screenprotector voor de ipad air (2020), liefst mat/met een papier-achtig gevoel.
Lees in veel reviews dat of de punt van de pencil snel slijt omdat het materiaal te ruw is, of de kleuren/het beeld heel gek wordt. Ik zie door de bomen het bos niet meer haha.
Heeft iemand misschien positieve ervaringen met een bepaald merk?

Ben een beetje wanhopig maar heb per ongeluk de whatsapp-app verwijderd en moet dus mijn chats terugzetten maar ik heb al 24u dit scherm. Zegt altijd dat het mislukt en ik opnieuw moet beginnen. Iemand nog tips? Wil mijn chats niet kwijt.

Kan je misschien een oude iCloud backup terugzetten van je gehele telefoon? Dus van voor dat je hem verwijderde

Bedoel je dan specifiek voor whatsapp of mijn gehele telefoon terug instellen?