Waar erger je je aan? #9

Ja dit vind ik ook echt belachelijk. Zorgt ervoor dat ik voorlopig echt nog wel de huidige/vorige regels handhaaf. Ik wil zelf geen risico lopen.

1 like

Ik heb liever dat ze wel de terrassen open gooien want mensen gaan toch naar buiten, liever dat de horeca wat kan verdienen dan iedereen hutje mutje op elkaar in parken.

22 likes

Ik vind het dan wel weer gek dat de contactberoepen open zijn, maar dat de zonnebank nog gesloten moet blijven. In principe hoef je daar niet binnen anderhalve meter van iemand te komen zoals dat bij een contactberoep wel het geval is, alleen de banken moeten goed worden gereinigd, maar volgens mij wordt dat standaard al gedaan. Ik had eigenlijk wel verwacht dat dit onder het rijtje kappers/schoonheidsspecialisten/masseurs etc. zou vallen.

3 likes

Vroeger haatte ik mijn neus echt en inmiddels vind ik mijn neus prima bij me passen, maar zie ik het ook weer niet als het mooiste deel van mijn lichaam en wil ik er meestal niet extra nadruk op leggen of zo.

Vorige week had ik opeens het idee voor een neuspiercing, echt het laatste wat ik zou kiezen een paar jaar geleden. Ik was al allemaal foto’s aan het bewerken haha en na een uurtje kwam ik tot de conclusie dat het een pure bevlieging was en ik toch absoluut geen neuspiercing wil.

Waar ik me nu aan erger is dat ik al een paar dagen een mega dikke gele puist heb op mijn neus, echt op zo’n plek waar je normaal een knopje zou dragen. Ik kan dus niet meer in de spiegel kijken zonder me heel erg te storen eraan. En nu heb ik dus het gevoel dat ik het op mezelf afgeroepen heb? Wat een bullshit dat ik zo kan denken terwijl ik niet in dat soort dingen geloof.

@George en @Rockabye ongevraagd advies en ik weet dat het absoluut niet vergelijkbaar is, maar sinds ik niet meer onder de zonnebank ga (al lang voor corona) gebruik ik af en toe van die tanning druppels die ik aan mijn creme toevoeg en ik sta elke keer weer versteld van het mooie, subtiele resultaat.

5 likes

Ik ga ook niet onder de zonnebank, vroeger inderdaad wel gedaan. Maar ik vind het gewoon een beetje suf dat zij er nu weer buiten vallen.
Welke druppels gebruik jij? Ik had van Collistar magic drops voor het lichaam en ik heb nu een foam, maar voor mijn gezicht zoek ik nog iets!

Ja, ik snap het wel! Is eigenlijk ook best vreemd waar de lijn wordt getrokken. Ik ben echt woest over de uitsluiting van sekswerkers bijvoorbeeld.

Ik gebruik voor mijn gezicht dit van de DM, maar het werkt ook voor mijn lichaam. Is denk ik vergelijkbaar qua idee met collistar druppels. Bijkomend voordeel is dat het ook fijn werkt op mijn gevoelige, droge huid. Alleen moet ik met mijn ontzettend bleke huid per gebruik echt veel minder dan wat aanbevolen wordt gebruiken, want anders word ik al snel oranje. Opbouwen met minder druppels (en niet elke dag) werkt voor mij veel beter.

1 like

Een housewarming deze tijd vind ik ook niet echt evident.


Normaal gaat de opgeblazen buik meteen weg zodra ik ongesteld ben, maar vandaag niet. Deze broek zit normaal heel wijd :’) lijkt wel alsof er een baby in kan zitten.

Dat ik na een lunch wat zoets moet hebben. Anders kan ik niet concentreren.

2 likes

Ik dacht: nummer 44, dream on.

Tot ik bedacht dat de VVD gewoon op 39 zetels staat in de peilingen :sob:

5 likes

Dat ik een specifiek beeld heb van een tasje heb wat ik wil hebben, maar dat deze volgens mij niet bestaat… crossbody, klein maar dat er veel in past en vooral lichtgewicht. Heb een heel fijn leren tasje, maar die is van zichzelf eigenlijk al best zwaar waardoor ik altijd schouder pijn krijg. Niet gewoon naar een paar winkels kunnen om te zoeken helpt dan ook niet mee…

Ken je het merk Loulou? Misschien hebben zij wat…

1 like

Voicememo’s ontvangen van iemand met een Valerio stem. Pff ik zet het telkens maar op de luidspreker want heb er nu net tijd voor terwijl ik mn haren verf. Gvd praat door. Nu net 1 van 2:11, nou dan moet je je mentaal gaan voorbereiden. Omg nee er zijn er 3 achter elkaar, 2:11, dan 2:52, en dan nog 1. En die moet ik afluisteren.

Aan deze dag lijkt geen einde te komen :weary:

1 like

Idd help.

Ik weet niet of dit nou aan mij ligt, maar op de radio hoor ik echt de hele tijd van die nummers die dan heel vaag een melodie of een tekst van een ander nummer pakken , en dan dezelfde intonatie of wat dan ook gebruiken waardoor ik het gelijk associeer met dat andere liedje. Is dit weer een nieuwe trend ofzo? Om borderline plagiaat te plegen zodat mensen sneller een band met een liedje ontwikkelen ofzo? :joy: Ik erger me er ook echt dood aan ook.

Dit liedje bijvoorbeeld is toch gewoon een raar soort versie van dit nummer?

Ik maak dan iig gelijk die associatie in mijn hoofd en zo zijn er echt nog 10 van dat soort nummers dat ik regelmatig voorbij hoor komen.

Zo ook deze rare akoestische versie van Blue van Eiffel?

En dan is er ook nog deze die gewoon de melodie gejat heeft van Kids van MGMT. Of nou ja, gejat weet ik niet maar wtf worden er allemaal van die inspiratieloze gekopieerde versies van nummers overal gespeeld?! Ik vind het gewoon echt doods hahaha

En zo zijn er meerdere maar deze kwamen even zo in mijn hoofd op.

13 likes

Ik weet dat ik vieze dingen kan verwachten als schoonmaker van hotelkamers maar jeeeetje vandaag is er een kamer door 2 jochies achtergelaten onder de kots (en overal sigaretten en as terwijl je niet mag roken). Ik heb emetofobie dus echt mijn grootste nachtmerrie maar gelukkig heeft een collega die er niet vies van was me geholpen :sob:

Ze waren dus ook ‘gevlucht’ via de nooduitgang maar eentje had zijn id kaart laten liggen. Mijn manager belde hem op en zijn verklaring voor de rotzooi was ‘maar daar zijn schoonmakers toch voor?’ Schaaaamteloos.

22 likes

Ja doeeeeeeiiiii!!! Er wordt hopelijk wel een dikke rekening naar ze gestuurd?

2 likes

Ja ze krijgen wel een boete! Maar wat wel zuur is is dat een manager ze niet de huisregels heeft laten tekenen, anders was het een nog hogere boete

1 like

Hoe kan het toch altijd weer dat wanneer je één kop thee drinkt, er drie je lichaam lijken te moeten verlaten?

62 likes

‘ons huis’ reclame, wat is dit joh ze konden echt makkelijk iemand vinden met een betere stem.
en sowieso die slechte covers bij reclames steeds waarom?
en ik dacht even dat ik per ongeluk bij een zapp kinder serie was beland

1 like