Kaiserschmarrn met appel en kaneel
Ziet er heerlijk uit! Heb je een recept?
Spaghetti met gegrilde aubergine in tomatensaus
Risotto
Zalm met za’atar/sumac kruidenkorst, babyspinazie en tahini uit de oven
Voor wie het iets interesseert: burrito’s waren lekker, maar het was eigenlijk een brunchrecept en ik zou het inderdaad een goeie aanrader vinden als antikaterontbijt. Voor diner vond ik de textuur een beetje te mushy, volgende keer vervang ik het ei door stukjes nepkip voor wat meer bite. Smaken wel lekker! Was m’n eerste probeersel uit Meat-free Mexicaans, ben wel benieuwd naar meer
Vegan gyros met zelfgemaakte knoflooksaus, tomaat komkommer en broodjes
Pulled chicken met friet en witlofsalade (met peer, blauwe kaas en walnoten).
Pasta met kip en rode saus en vooral Heel Veel Kaas
Parathas met oesterzwam, prei en doperwten/avocado en creme fraiche/koriander
Van veggilaine
Deze pizza quesedilla:
Ik heb ze laatst gemaakt naar recept van Meera Sodha en die lukte wel goed!
Nee dat durf ik niet , ik gebruik van die diepvries parathas die je bij de toko kan kopen
Diepvriesdumplings
Vega pasta bolognese met veel groenten en heel veel kaas