Het blog tip-topic

Is hier animo voor of is het bloggen mors- en morsdood?

Edit na de opmerking van tuula:

Omdat blogspamtopics alleen populair zijn om je link in te droppen, kunnen we van dit topic een algemeen blog tip-topic maken? Dus met links naar leuke artikels (al dan niet van jezelf) zonder beutydrama?

Wat denken jullie?
Zullen we ook een lijst maken met blogs van forummers?

2 likes

Haha ik zei het gisteren nog in de chat. Als hier dan niet weer alleen Mariska, Misslanghaar en Kaya gaan updaten… :stuck_out_tongue:

Misschien is het leuker om een algemeen ‘blog tip’ topic van te maken, waarin je leuke en interessante blogs (niet per se door jezelf geschreven) kan delen? Dat als je niks te doen hebt op je werk, je dit topic kunt openen voor wat leesvoer?

Want als hier alleen bloggers hun artikelen gaan dumpen weet ik nu al dat iedereen (op die bloggers zelf na) dit topic toch overslaat

6 likes

Hear hear!

Ik had toestemming van @Lula!!! Haha nee je hebt een goed punt hoor, ik wil het topic best aanpassen naar een algemeen blog tip topic (tipic?), lijkt me leuk!

2 likes

Jaa zo’n tip topic lijkt me leuk! Ik vind blogs nog steeds wel leuk om te lezen, maar ik zie tegenwoordig door het bos de bomen niet meer en weet niet goed meer waar te beginnen haha. Dit maakt dat wat makkelijker!

1 like

Dus hele blogs maar ook blogartikelen mogen gedeeld worden toch? Ik zal de volgende keer dat ik mn blogrondje doe de leuke artikelen die ik tegen kom hier delen :slight_smile:

3 likes

Tip top(ic)! Haha vind ik leuk

Ik merk ook wel dat ik minder actief blog dan vroeger. Ik wil veel meer DIY’s maken, maar ben daarmee bezig voor mijn ‘secret project’ (ik haat het als anderen dat doen, maar mag nog niks vertellen). Vandaar dat mijn blog er wat bij inschiet.

Hoe werken jullie aan de GDPR?

1 like

Belangrijkste voor nu is geloof ik een beveiligde verbinding (https) en een privacy policy.

Ik ben bezig met een artikel hierover met tips :slight_smile: ben je er zelf al klaar voor?

Haha nee helemaal nog niet :wink: Ben wel aan iets aan het werken, maar heb ook afgesproken met wat mede belgenbloggers om eens samen te zitten en tegelijk een docje op te stellen. Dus daar wacht ik een beetje op (is pas begin juni)

Officieel moet je voor 25 mei klaar zijn he? Hoewel ze in het begin niet zo streng zijn. Nouja anders kun je altijd even spieken in mijn privacy policy :slight_smile:

Haha ja klopt, maar ik denk niet dat ze meteen kleinere bloggers gaan beboeten of controleren, dus ik waag het er op. Ik spiek sowieso even! :wink:

1 like

Ohja en dan waar dit topic eigenlijk voor bedoeld was:


Blog van Groene Meisjes over kunst in Brussel. Wil volgende maand weer eens een dagje naar Brussel dus deze vond ik leuk!
Deze vond ik ook leuk, fijne foto’s om naar te kijken
Deze vond ik leuk ter inspiratie
Zelf vergeleek ik de Huawei P10 met de iPhone X. Kreeg daar op egf ook wat vragen over, dus wellicht nog handig voor iemand :slight_smile:

Super chill dat je gelijk een foto en titel etc te zien krijgt!

1 like

Even een up voor dit topic! :stuck_out_tongue:
Ik vond de nieuwe blog van @Who heel leuk!

3 likes

Haha thaaaanks!

Ik ben momenteel een beetje uitgekeken op mijn Bloglovin’ lijst. Zijn er nog ‘must follow’ blogs die jullie zouden aanraden? Mag over vanalles gaan!

Heel veel blogs die ik volgde zijn helaas niet meer online, of vloggen alleen nog maar… Hier nog een lijstje met blogs die ik leuk vind:

https://desandwichformule.nl/
http://tussenmarsenjupiter.be/
https://littlebitofsunshine.nl/
http://cinefille.nl/
https://blackbirdsandblossom.com/
https://www.littlespoon.nl/
http://www.happyacorn.nl/

(ik weet niet waarom ie bij sommige wel zo’n kadertje eromheen doet en bij anderen niet)

1 like

Ja toch?

Ja op zich wel? Gewoon leuke blogs (hele blogs of losse artikelen). Dus ook je eigen blog :slight_smile: Maar als je hier alleen telkens je nieuwste update komt dumpen is dit topic niet meer zo leuk denk ik.

Van mij wel hoor! We hebben tenslotte jullie signatures afgepakt :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 like

Leeft dit topic nog? :sweat_smile:

Ik schreef een blog over de taalverschillen tussen Nederland en België:

Verder nog leuke blogs uit m’n feed:

4 likes

Ik lanceer vandaag een mini sieradencollectie :smiley:

En schreef over een hotspot in Utrecht (waarbij ik een heel tof panterprint tasje mag verloten):

Deze blogs uit m’n feed vond ik leuk:
https://acupoflife.nl/diy-koelkast-magneten/

En dit is een nieuwe blog die ik ontdekte, die ik er ook leuk uit vond zien met o.a. vegan receptjes: