Ongemakkelijke momenten

Hij was aan het opladen, hahaha.

Hhah een vriendin heeft ook zo’n gezichtsmassageborstel liggen, en ik dacht ook een moment dat het een satisfier was :’)

Jaren geleden gaf ik een vriend op een surprise sinterklaas avond als kado 2 shirts met een grappige tekst, hij was barman. Ik had ze via Ebay besteld en ik overschreed het afgesproken bedrag, omdat ik geen keus kon maken tussen 3 dingen. Alles was net op tijd binnen dus ik moest me enorm haasten.
Het was awkward toen de betreffende avond aangebroken was en ik er pas na het geven achter kwam dat 1 van de 2 shirts, gewoon een misdruk bleek, er stond “responsinilty” op :sweat:
Had echt m’n best gedaan op iets origineels en dat was ook gelukt (het andere shirt draagt hij nog steeds) maar dit zorgde voor een wat ongemakkelijke stilte want niemand zei er iets van maar iedereen zag het en ik voelde me echt gierig.

7 likes

Praktisch ook, dat het bont wit is. :grimacing:

45 likes

Hahaha geweldig, ik heb het nu al 3x gelezen en moet nog steeds lachen. Ik zie helemaal voor me dat je dat met een stalen gezicht zegt als enige reactie op zijn verhaal en dan het gezicht van die man die denkt ehmm ok?!

4 likes

Ik wil emigreren.

Mijn werkgever is voornamelijk aanwezig op een andere etage, dus ik tref hem niet zo vaak in het wild. Vandaag wel. Ik ging naar het toilet en toen ik de deur van het opentrok zat daar mijn werkgever, telefoon in zijn hand en broek op zijn enkels, blijkbaar vergeten de deur op slot te doen. En in plaats van dat ik nou gewoon die deur weer sluit, hoor ik mezelf zeggen ‘He wat doe jij nou hier?’ (doelende op de etage…) en raakte ik daardoor in een soort totale paniek en dacht als ik direct de deur weer dicht zou doen, hij zou denken dat ik het ongemakkelijk vond of iets zou ruiken ofzo en zei ik dus maar iets over een project (???) terwijl hij daar dus zo zat, totdat hij zei ‘Zullen we het daar later even over hebben?’ en ik nog oke prima heb gepiept en toen ben vertrokken.

358 likes

HAHA :joy:

Hahaha wat doe jij nou hier :joy:

6 likes

Waar hier? Op Antarctica?

1 like

Hardop aan t lachen :joy: :sob:

1 like

@Sisley dat gaan ze ook zeggen als je aan komt in Jemen.

3 likes

Wel blij dat ik jullie vermaak. Ik hoop alleen wel dat hij begreep dat ik me niet echt afvroeg wat hij daar deed maar echt de etage bedoelde :sob::sob:

16 likes

Ik denk het niet :rofl:

8 likes

Hahah dit vind ik echt een van de grappigste dingen in dit topic

1 like

hahahahaha ik heb echt tranen van het lachen

1 like

Hahahahah dit heeft m’n dag gemaakt, ik jank hard van het lachen. Dat is me nog maar twee keer eerder gelukt in m’n forum geschiedenis

4 likes

Ik denk niet dat hij per se daar nog over filosofeert :joy::joy:

En dankjewel voor het delen. Dat vind ik dapper :smiley::cupid:

Je was op avonturen en dat maakte me zo bang.

1 like

Ik wilde mijn moeder wat op mijn telefooj laten zien maar ik open internet en er stond nog porno aan hahaa

67 likes

Een klant wilde net Ice Tea green, maar ik verstond hem niet goed.

Klant: ‘‘Green Tea alsjeblieft’’
Ik: verstond drinkie ‘‘Drinkie? Wat voor drinkie wilt u?’’ Alsof het een klein kind was
Klant: ‘‘Ice Tea green’’

En toen drong het tot me door dat hij helemaal geen drinkie zei. Waarom zou hij dat ook zeggen??
Hij zal wel denken wtffff, raar mens.

237 likes