FF Boulevard #8

De discussie wordt voortgezet vanaf FF Boulevard #7 - #5124 door Whistle.

Eerdere discussies:

11 likes

@papierhier dit deed ze o.a. ook bij Jaimie met dat mishandelfilmpje van Lil’ Kleine.

4 likes

Oke waat, zou die familie dat echt gedaan hebben? Het wordt nu wel erg crazy.

2 likes

Die yvonne probeert nu wss haar hachje te redden. Ik weet dat de roddelpers enzo allang bestaat maar die juice kanalen vind ik echt een tantje erger. Ook omdat ze het over heftigere dingen hebben dan “heeft andre weer een nieuwe”

18 likes

Precies, dat ze haar volgers/spionnen aanspoort om foto’s te maken van mensen, letterlijk roddels te verzinnen, vind dat heel raar.

5 likes

En dan nog. Waarom zou je dat openbaren? Hierdoor lijk je echt niet beter hoor. Maar elke excuus is een goed excuus voor de gevallen musical ster/wannabe k3 lid/haaibaai/aliexpress ik bedoel groothandel hosselaar/Appelsientje kanaal.

8 likes

De roddelpers is dan in verhouding nog heel mild.

5 likes

Ik weet niet of roddelpers echt minder erg is hoor. Het is allebei erg. Roddelpers verschuilt zich achter een merk als Privé of Weekend maar de personen die daarachter zitten hebben ook een bepaalde slechte moraal.

4 likes

Ik denk dat ik gewoon zo’n moeite heb met dat spionnenleger van d’r omdat ze iedereen die wil oproept om een soort van misdaadverslaggever te spelen en foto’s te maken van mensen die gewoon…. Leven? Ik zou me als BN’ers echt niet chill voelen, wetende dat er opeens een opmars is aan mensen die paparazzi spelen en je in die zin nergens in de openbare ruimte veilig bent.

13 likes

Ja maar goed, roddelpers wordt ook getipt door vrienden/familie van de bekendheid, of liggen in de bosjes weet ik het wat. Dat is in principe van dezelfde orde. Shownieuws was het die Monica dwong haar zwangerschap openbaar te maken bijvoorbeeld, getipt door iemand in haar kringen.

Klopt, alleen is het nu nog grootschaliger

6 likes

Ja tuurlijk, en ik zie Life of Yvonne het liefst ook verdwijnen hoor! Maar er is geen moraal bij roddelpers, of het een juicekanaal is of een kappersblaadje

6 likes

Die verschrikkelijk passief agressieve reactie van haar ook in d’r stories. Ze weet precies hoe ze iemand nog laaiender kan maken dan ze al zijn, wat een serpent van een wijf.

27 likes

afbeelding

6 likes

Ik moet door die Yvonne opeens aan Kingalert denken. Die had ook een soort spionnenleger voor alle youtube juice.

10 likes

Volgens mij kunnen ze wel makkelijker tot een rectificatie gedwongen worden. Is het eerlijk dat ze geld verdienen aan roddels over BN’ers? Nee natuurlijk niet

1 like

En toen hij een keertje werd aangepakt door een andere YouTuber maakte hij twee glorieuze documentaires van een paar uur waarin hij op basis van één mailtje allerlei aannames had gedaan en ging dreigen met z’n harde schijven vol juice. Mailtje klopte helemaal niet.

7 likes

Ik haat Yvonne echt steeds meer. Ik vind dat we door mensen als Yvonne sowieso wel beetje voorzichtiger mogen zijn met meteen alles geloven. Het is zo makkelijk om iemand kapot te maken zonder enige vorm van bewijs.

7 likes

Misschien Tim Hofman erop afsturen. Werkte wel goed met Annic :smiling_face_with_tear:

24 likes

Maar dit is niet waar. Ze heeft 9 van de 10 keer wel gelijk. Ik haat haar ook maar meer omdat ik het onnodig vind om het persoonlijke leven van iemand op straat te gooien onder het mom van ‘de waarheid’ of de ‘barmhartige samaritaan’

2 likes