Durf te vragen #5

Continuing the discussion from Durf te vragen #4 - #5366 door Nysmn.

Previous discussions:

4 likes

@anon94399943 Eens! Je moet inderdaad kijken naar hoeveel mAh jouw batterij heeft en daarop een powerbank uitzoeken.

https://www.allekabels.nl/powerbank/15477/1804036/powerbank-10.000-mah.html?gclid=Cj0KCQjw2tCGBhCLARIsABJGmZ6Pncqby8-Eim8D2S0hhrzYjXAPHqV4BFRKzhVBcgH5buMyYwX0U8QaAgqLEALw_wcB

Deze vind ik erg fijn! Ik heb zelf de 20.000 en die kost €26,99. Net iets duurder dan jouw wens dus. Of je koopt die van 10.000, die is goedkoper. Maar dan zou je even moeten uitrekenen of je daar genoeg aan hebt.

2 likes

In je sollicitatiebrief benoemen dat je actief lid bent van jullie zelf opgezette feestcommissie op de afdeling

  • Kan prima, toont dat je een kartrekker bent, betrokkenheid en dat je gezellig bent
  • Niet doen, is onprofessioneel en niet relevant

0 stemmers

Ik heb 12 tenten voor 8 personen om weg te geven. Ik dacht misschien kunnen ze naar een vluchtelingenkamp. Maar hoe bereik ik mensen die dat regelen? Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen.

1 like

Ligt heel erg aan de vacature. Is de rol heel verbindend en communicatief: kan best goed zijn. Gaat het om de functie jurist: nah.

9 likes

Misschien vragen bij een lokaal asielzoekerscentrum of zij je door kunnen verwijzen?

1 like

Heeft iemand onlangs bij Beautybay besteld? Ik realiseerde me pas later dat het een Engelse webshop is… Kan ik nu uitgaan van invoerkosten :disappointed_relieved:?

Ik heb er dit jaar al een paar keer besteld en niks hoeven te betalen qua invoerkosten. Volgens mij verrekenen ze dat soort kosten met hun prijzen, zie je wel vaker bij grote webshops die veel naar de EU shippen.

1 like

Hoe noem je dat ook alweer als iemands achternaam matcht met hun beroep? Ik heb een vage herinnering van dat daar een woord voor is.

Of is dat in het Japans? Volgens mij heeft Japan voor bijna alles wat je je kan bedenken een woord :sweat_smile:

Aptoniem?

3 likes

Jaaaaa, thanks! :grin:

1 like

5 berichten zijn samengevoegd naar een bestaand topic: Assessment topic

Als je via Thuisbezorgd of Uber via het online systeem fooi geeft, waar komt het dan terecht? Wel bij de bezorger of alsnog bij 't bedrijf

Ik heb al gezocht met de zoekfunctie maar ga het toch nog een keer vragen.

Wat zijn fijne (sport)schoenen om elke dat 1 a 2 uurtjes te wandelen? Ik las al dat een aantal mensen Nike Airmax adviseren maar welke dan?

Wat is er mis met Woerden?
Een vriendin heeft bedacht dat ze er wil gaan wonen met d’r man maar ik kan alleen maar jullie haat bedenken. Maar ze vindt “heel het forum vindt het stom” geen geldig argument er niet te gaan wonen.

8 likes

Ze zeggen bij de bezorger geloof ik maar dat geloof ik nooit eigenlijk

Waar kan ik gold plated ringen kopen type aleyole jewellery in maat 58? Ik heb blijkbaar te dikke vingers en het stopt vaak aan 56. Ik wil ringen aan mijn wijs- en middenvinger kunne dragen.

Als jullie mega veel stress hebben, wat doen jullie dan? Ik zit heel erg in spanning, gaat om veel geld (niet aankoop van een huis, voor diegene die meelezen in het huizentopic). Kan wel janken en ben gewoon aan het shaken. Wat helpt bij jullie?

Ah dat is zo kut. Wat hier goed helpt: wandelen en niks luisteren (alles krijgt een beetje lucht in je hoofd), wandelen en een podcast luisteren (als het niet lukt om even nergens aan te denken) en vooral echt activiteiten doen waarbij je die stress even niet ervaart omdat je je op iets anders moet concentreren. Dus poetsen, boodschappen doen, een hobby, etc. Vooral niet op de bank gaan liggen scrollen oid omdat je dan écht overvallen kan worden door stress. Succes!

2 likes

Lief, thanks. Merkt dat ik dat laatste aan het doen ben maar dan kan ik niet ontsnappen aan dit gevoel. Ik ga maar eens poetsen en dan een wandeling maken.

1 like