Het andere YouTubers/bloggers topic #21

De discussie wordt voortgezet vanaf Het andere YouTubers/bloggers topic #20 - #5272 door kika.

Eerdere discussies:

27 likes

First

35 likes

De saus bij de Zweedse balletjes satesaus noemen dan val je sowieso door de mand :laughing:

7 likes

Doe ff n foto van köttbullar ofzo erbij voor de iconische eerste post :joy:

8 likes

Kutballen?

10 likes

In de volksMOND wel :joy: Niveau groep 8 sorry.

7 likes

Ik zou ook niet zo blij zijn met eten bij Ikea. En dan bedoel ik echt niet dat ik luxe uit eten of zo zou willen/moeten, maar voor een beperkt budget kent iedereen toch wel een leuk brasserietje met best prima eten. Eten uit warmtebakken en slappe friet wat al een uur geleden gebakken is, en dan ook nog de boel zelf moeten halen met een dienblad is een beetje zielig. Maar ja, ik heb de vlog niet gezien en als hun blij zijn prima.

7 likes

Ik heb de vlog ook nog niet gezien maar ik weet wel dat Bonnie en Nick eten bij de Ikea echt fantastisch vinden, daarom is dit juist zo voor ze bedacht lijkt me.

56 likes

Maar zij houden daar wél enorm van en vonden het feest fantastisch, dat is toch het allerbelangrijkste. Als je de vlog gezien had, dan had je dat ook geweten :tipping_hand_woman:t3:

40 likes

Heb je gelezen wat ik typte? Ik begin letterlijk met: Ik zou niet zo blij zijn met eten bij Ikea… Dat zij het helemaal geweldig/lekker/sfeervol i don’t know vinden is toch perfect dan, ook dat zeg ik letterlijk.

1 like

Maar het idee is dus niet dat ze daar eten omdat het goedkoop is. Als jij Ikea niet leuk vindt, denk ik niet dat je vrienden je daar snel mee heen zouden nemen voor je bachelorette :stuck_out_tongue:

6 likes

Vind bij de IKEA eten tijdens een vrijgezellenfeest (van mensen die met weinig tevreden zijn) wel creatief en geinig. Zou zelf ook niet per se uitgebreid hoeven te dineren met vrienden als er daardoor geld overblijft voor andere leuke dingen, maar dan liever wel de Mac of Burger King ofzo.

14 likes

Maar dan is het toch goed. Waarom moet je dit op jezelf betrekken. Niemand vraagt of jij je bachelorette bij de Ikea wil vieren.

53 likes

Lekker toch!

89 likes

HdP

17 likes

Nee je hebt gelijk. Iemand in het vorige topic zei dat dat misschien meespeelde in de keuze omdat hun vrienden waarschijnlijk niet allemaal een supergroot budget hebben, maar ik heb de vlog nu bekeken en dat wordt nergens genoemd dus dat is slechts speculeren. Bonnie zei ook iets van ‘die ballen zijn fucking lekker’, dus doorslaggevend was inderdaad hun culinaire voorkeur. Snap ik persoonlijk ook niet haha, maar goed draait het ook totaal niet om.

@Banananana Joh nee niemand vraagt mij om mijn mening inderdaad op dit forum, ik geloof niet dat ik daar persoonlijk een uitnodiging voor hoef te krijgen? Er waren meerderen voor mij die ook zeiden dat lijkt me niks, of het juist wel lekker vinden.

7 likes

Ik zou op m’n trouwdag nog Zweedse ballen gaan eten, dus ik snap hem wel :joy:

13 likes

Hallo dit is gewoon humor. Die vrienden dachten echt niet we gaan voor een culinair hoogstandje. Die dachten: Bonnie en Nick zijn fan van ikea balletjes, hoe grappig als we daar gaan zitten met hun vrijgezellenfeest.

130 likes

Echt he, sommigen nemen dit allemaal weer zo serieus. Het is een vrijgezellenfeest.

48 likes

Jij durft, als ik sommigen moet geloven zou deze foto in een spoiler moeten

9 likes