Wat je even kwijt wil #51

Continuing the discussion from Wat je even kwijt wil #50 - #5140.

Previous discussions:

1 like

Wehh ik lees net dat de biggetjes die ik wilde gaan verzorgen na een jaar buitendartelen naar de slacht gaan :cry: Ik weet niet of ik dat aankan. Ik wil gewoon blije biggen waar ik de rest van hun en mijn leven mee kan spelen, happily ever after

11 likes

Denk niet dat mij katten het gaan pakken. Ze vinden dingen die vliegen veel interessanter. Ik wil het wel keer proberen alleen op dit moment zero durf daarvoor :see_no_evil:. Zie al helemaal voor mij dat de katten de spin meenemen terwijl ze de kamer uit racen. De horror :scream:

1 like

Probeer te infiltreren en dan ontvoer je alle biggen vlak voordat ze naar de slacht gaan

5 likes

Ja dat klopt, dan zou ik een natte handdoek met azijn voor de deur leggen zodat ie er niet onder door gaat

2 likes

Hahaha ja en dan ga ik 10 biggen houden in mijn flatje bezaaid met hooi en modder.

5 likes

Dat moet prima kunnen. Biggen zijn over het algemeen natuurlijk heel netjes en ook stil

14 likes

Morgen komt er een tv op mijn zolder en heb ik echt een ultiem relaxplekje daar met bedbank, lampjes…
Echt zo blij mee :grin:

11 likes

Ik denk dat ik weer teveel heb gedaan laatste paar dagen, teveel stress. Heb weer hypnopompe hallucinaties (s’nachts vaak wakker worden en dan zie ik schaduwen van mensen in mijn kamer staan en schrik ik). Pff, zolang niet gehad en is het weer terug :upside_down_face:. Veel deadlines, dus even rustiger aandoen wordt ook lastig.

Ik reed vanavond op een weg waar je 80 mag, maar veel mensen rijden daar 50. Dus ging ze inhalen, maar kwam een auto fucking aso aanrijden en bumperkleven. Ik ging ook harder rijden, omdat ik me opgejaagd voelde. Op een gegeven moment reed ik 110, voordat ik weer naar rechts kon. Gaat die gozer naar me lopen gebaren alsof ik de idioot was hier. Zit me er al de hele avond over op te vreten 🥲

Heel irritant zulke mensen.

2 likes

Dat soort mensen krijgt standaard een middelvinger van mij.

8 likes

En 3x groot licht van mij erbij

9 likes

Ik dacht nou dan ga ik wel gewoon helpen op de kinderboerderij, komen de varkens daar van hetzelfde bedrijf en worden dus ook voor het vlees geslacht uiteindelijk?? Kan wel janken, wat een deceptie. Nu kan ik ook nooit meer naar de kinderboerderij. Oke nieuwe levensmissie is alle varkens van de stad ontvoeren en ergens een stuk land vinden waar we kunnen wonen.

9 likes

Echt super irritant ja! Ik ga dan automatisch ook harder rijden… Mijn rijinstructeur had me ooit geleerd dat ik bij bumperkleven mn rem gewoon een paar keer zachtjes moet intrappen om de ander te laten schrikken. Dus ik ga dat de eerst volgende keer doen ipv gas bij geven

2 likes

Vind ik ook wel gevaarlijk advies.
Mijn tip is om gewoon rustig te blijven en je niet te laten opjutten. Hij kan niet door je heen, dus hij wacht maar gewoon. Niet de hele tijd panisch in je spiegels kijken om te zien wat voor idiote capriolen er achter je worden uitgehaald om je aandacht te trekken, focus en kalm blijven.
Remmen en ruiterwisservloeistof spuiten is leuk, maar kan ook olie op het vuur zijn.
Dus hou je gewoon aan de snelheid en rij je eigen rit.

48 likes

Was even vergeten dat er zoveel idioten bestaan en je dat zo erg merkt met hardlopen. Een man ging met z’n auto heel langzaam naast me rijden en continu kijken en zwaaien, omkeren en keihard toeterend langs rijden en dat net zo lang tot ik een kleiner straatje in ging.


En nu krijg ik steeds sms’jes van instagram om m’n wachtwoord te resetten? Van twee verschillende nummers. Is dat spam?

3 likes

Lijkt me niet dat instagram smsjes verstuurd

Ik weet niet of dat in Nederland ook zo is maar hier heet dat brake checking en dat is niet legaal en kan je een boete voor krijgen.

Mijn instructeur zei altijd dat je niet sneller moest gaan rijden en wanneer mogelijk van baan veranderen.

5 likes

En @Espoir , ik heb ooit wel eens eventjes de alarmlichten aangezet bij een bumperklever. Mag natuurlijk ook niet… maar werkt wel heel goed :upside_down_face: Dan gaan ze meteen 10m naar achteren :relieved:

Al moet ik eerlijk zeggen, nu ik 10+ jaar mijn rijbewijs heb kan het me ook niet meer zo deren. Inderdaad negeren en je eigen rit rijden!

5 likes